23948sdkhjf

Perstorp får gullmedalje fra EcoVadis for bærekraft

BRANSJELEDENDE PÅ BÆREKRAFT: Medaljen betyr at Perstorp nå er på topp 5 prosent i bransjen, når det gjelder bærekraftsytelse.

Det skriver Perstorp i en pressemelding.

– Det faktum at vi har mottatt mer enn 100 henvendelser fra kunder som søker vår EcoVadis-rapportering de siste årene viser verdien det tilfører verdikjeden, sier Anna Berggren i Perstorp.

Perstorp viste fremgang på tre av de fire evalueringsområdene i løpet av 2023: Miljø, Arbeid og menneskerettigheter og bærekraftige anskaffelser.

– Vår fremgang plasserer oss, innen bærekraftig innkjøp, blant de 4 prosent beste kjemiske selskapene globalt, sier Berggren.

Perstorp er leverandør av bærekraftige løsninger, med fokus på de globale markedene for harpiks og belegg, konstruerte væsker, avanserte materialer og dyreernæring.

Siden grunnleggelsen i 2007 har EcoVadis vokst til å bli verdens største og mest pålitelige leverandør av bærekraftvurderinger, og skaper et globalt nettverk av mer enn 100.000 vurderte selskaper.

EcoVadis er i dag standarden for ESG-vurderinger innen kjemisk industri og er den utvalgte partneren for bærekraftsvurderinger for «Together for Sustainability».

Kilde: Pressemelding fra Perstorp.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094