23948sdkhjf

Kiwa med enda mer fokus på bærekraft

Har startet pordcast hvor bærekraft står sentralt.

I tillegg å lansere en egen podcast kalt «Bærekraft med Kiwa» har det norske selskapet også ansatt Lin Hammer som bærekraftsansvarlig. Det er hun som er ansvarlig for podcasten, som er å finne på Spotify.

Økt bærekraft-fokus

Det er bare å søke på «Bærekraft med Kiwa» så vil du finne podcaster miljø og bærekraft.

- Kiwa har gjennom hele sin historie hatt fokus på temaet bærekraft, men nå ønsker vi å løfte det det enda et hakk fram, sier Lin Hammer til Plastforum.

- Hvorfor satser dere på podcast om dette?

- For det første er det et viktig tema, som Kiwa nå løfter fram enda mer. For det andre ønsker vi å nå ut til flere og også fungere som en intern «opplæring». Sammen med samarbeidspartnere kan vi skape enda mer fokus på bærekraft, sier Hammer.

På Kiwas stand på OTD besøkte Plastforum innspillingen av en av podcast-episodene. Da var det adm. dir. i Offshore Qualific, Svein Håkon Fjelltun, som var gjest.

Leverandørkvalifisering

Offshore Qualific er et heleid datterselskap av bransjeorganisasjonen Offshore Norge. Formålet med Offshore Qualific er å tilrettelegge for leverandørkvalifisering og standardiserte revisjonstjenester som fremmer sikker og effektiv drift i energibransjen.

Magnet JQS er en digital portal hvor leverandører kan synliggjøre sine produkter og tjenester. Portalen driftes av Offshore Qualfic. Operatører, kontraktører og andre kjøperorganisasjoner i energisektoren bruker Magnet JQS til å kvalifisere leverandører i henhold til sine gjeldende krav i anskaffelsesprosesser.

100-årig historie i Norge

Kiwa er en toneangivende leverandør av tjenestene testing, inspeksjon og serfitifisering (TIC-bransjen) mot flere bransjer både på vedensbasis og i Norge.

Selskapet har røtter i Norge helt tilbake til 1917, da Statens Teknologiske Institutt (STI), som ble stiftet. I dag heter dette Kiwa Teknologiske Institutt. 

Kiwa har over 10000 ansatte i 40 land, hovedsakelig i Europa, Asia, Amerika og Oceania. Siden 2021 har vi vært en del av SVH-familien av selskapet. Globalt sysselsetter SHV 55 000 mennesker. 

I Norge har Kiwa åtte ulike kontor-lokasjoner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095