23948sdkhjf

Hallingplast har trolig ikke mistet lange rør i flommen

Når de nå har fått bedre oversikt over lageret, ser det heldigvis ut som det har gått ganske bra.

I forrige uke skrev vi på Plastforum at Sverre Tragethon, daglig leder i Hallingplast, hadde fått tips om at folk har sett rør og deler fra Hallingplast på tur ned fjorden.

Han oppfordret alle som så deres produkter om å ta bilde og sende til dem, istedenfor å prøve å rydde opp rør selv. Rørene han fryktet hadde blitt med nedover elva Usta, var grovdimensjonert og 20 meter lange og dermed nokså uhåndterlige å plukke opp.

Han ville derfor unngå at noen kom til skade under et forsøk på å samle dem inn.

Gått bedre enn fryktet

Vi har ikke fått inn meldinger om rør på avveie, men de fleste har nok hatt fokus på annen type opprydning, sier Sverre Tragethon, daglig leder i Hallingplast til Plastforum.

– Med eget utstyr har vi vært rundt Strandafjorden som ligger nedstrøms fabrikken, og plukket opp noen rørkveiler, sier Tragethon.

– Det ser heldigvis ut til at det har gått bedre enn fryktet. Nå skal vi få lånt en båt og ta en runde rundt vannet for å undersøke det nærmere, forteller Tragethon.

Stor innsats

– Ellers har det gått over all forventning å få alt utstyr i gang igjen, takket være stor innsats fra mange både ansatte og andre gode kontakter både nært og fjernt, sier Tragethon.

Kilde: Intervju med Plastforum

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095