23948sdkhjf

Plastteknik Nordic: Se Volvo-bilen laget av Lego

Onsdag ble første dag av Plastteknik Nordic-messen sparket i gang i Malmö. Bærekraft, gjenbruk og resirkulering står sentralt på messen.

Kun en norsk utstiller har funnet veien til Malmömessen i år. Det er Norner, som stilte med tre mann på standen. Ellers var messen preget av svenske og danske utstillere, i tillegg til noen få tyske.

Også på foredragssiden var det i all hovedsak svenske foredragsholdere, og det bar også innholdet preg av. Selv om svært mange av foredragene var rettet mot svensk plastindustri, også sett i forhold til myndighetene, var det likevel en del å lære for andre enn svensker også. Sentralt i de fleste foredragen sto bærekraft, gjenbruk og resirkulering.

To dagers messe: Plastteknik Nordic varer i to dager, og startet onsdag. Foto. Morten Dahl

Plastforum møtte ikke mange andre norske på messen, så det er tydelig at Plastteknik Nordic først og femst henvender seg til svensk og dansk plastbransje. Og det er ikke så rart når den danske hovedstaden kun ligger en halvtime unna med tog og bil.

SE VIDEO av Volvo-bilen i full størrelse bygget av Lego!

Video: Morten Dahl

Og danskene gjorde seg bemerket. Legos utstilling av en fullskala Volvo bygget av 1,2 tonn med Lego-klosser skapte nysjerrighet.

KLIKK for alle artikler i Messer og arrangementer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094