23948sdkhjf

Hold Norge Rent inviterer til Norges viktigste møteplass om marin forsøpling 9. - 10. mai

Hold Norge Rent-konferansen 2023 nærmer seg med stormskritt! I år løfter vi frem behovet for samarbeid for å lykkes med å bekjempe forsøpling som miljø- og samfunnsproblem.

9. - 10. mai 2023 ønsker Hold Norge Rent velkommen til Norges viktigste møteplasser om marin forsøpling for 12. gang

Temaet for årets konferanse er “Samarbeid mot forsøpling”, og programmet byr på innlegg fra noen av Nordens fremste eksperter på forsøpling. Dagene vil videre by på faglige innlegg, gruppearbeid og spennende panelsamtaler.

Forsøplingen fortsetter

- Selv etter 12 år med landsomfattende frivillig rydding, fortsetter forsøplingen. Vi trenger mer og tettere samarbeid på tvers av bransjer, samfunnssektorer, landsdeler og landegrenser for å komme videre i arbeidet mot forsøpling, sier prosjektleder Astrid Kordal Næss.

Frivillig opprydding kan ikke være løsningen alene, og derfor inviterer Hold Norge Rent til samarbeid for å skape en mer bærekraftig utvikling gjennom samarbeid mot forsøpling.

I fellesskap

- Målet med tema for årets konferanse er å sette fokus på hvordan vi i fellesskap kan identifisere årsaker og løsninger og utvikle og iverksette tiltak for å stoppe denne negative utviklingen, sier Kordal Næss.

Hold Norge Rent-konferansen 2023 finner sted på Thon Hotel Oslofjorden i Sandvika. Konferanseprogrammet og billettsalg ligger her: Hold Norge Rent-konferansen 2023 

Kilde: Pressemelding fra Hold Norge Rent

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.129