23948sdkhjf

Ny versjon av Europas største oppslagsverk på slanger og tilbehør

TESS’ slangehåndboka er Europas største oppslagsverket på slanger og tilbehør. Nå er en splitter ny versjon på i overkant av 1000 sider klar for distribusjon til kundene via TESS-servicesentre.

Dette er første gang TESS lager en egen håndbok kun for slanger og tilbehør.

Det betydelige oppslagsverket er en videreføring av den tradisjonelle håndboken, med oppdatert informasjon, som erstatter slangeprodukter i håndboka fra 2018. Slangehåndboken distribueres gratis til alle kunder via TESS sine 130 servicesentre.

Nye slangeprodukter

I tillegg til oppdatert teknisk informasjon på eksisterende produkter har det kommet nye slangeprodukter til: GS Hydro Flenser er en ny produktgruppe som nå allerede er tilgjengelig for brukere. I tillegg kommer både Gates og Trelleborgproduktene for første gang inn i slangehåndboken.

Det er et betydelig arbeid som legges ned i slangehåndboka, som bestå av totalt 25.600 varenummer, fordelt på 2.380 produkter. Det utgjør i overkant av 1000 sider basert på et utvalg som produktansvarlig i TESS slangeteam har foretatt.

Kontinuerlig prosess

Det antas at ny slangehåndbok vil bli produsert annen hvert år, også i fremtiden. Det betyr at 2023-utgaven skal oppdateres allerede i 2025, med ytterligere videreutvikling og forbedring. Stadige endringer medfører finpussing på innholdet. Dette er en kontinuerlig prosess som sikrer at TESS-servicesentre og kunder har tilgang til et oppdatert oppslagsverk.

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079