23948sdkhjf

Inflate skal ansette 15 personer på Notodden

10 personer til produksjon og fem selgere. Det er hva styreleder Kalle Skogstrand i Inflate AS har behov for nå de nå etablerer seg på Notodden.

Det vil med andre ord ta litt tid før oppstart-bedriften Inflate er i full drift i Telemarksbyen, skriver Telen.

Fram til nå har Inflate holdt til på Minnesund.

Gir to måneders opplæring

- Vi krever ingen kompetanse og erfaring fra produksjon og prosess tidligere, for alle må uansett gjennom cirka to måneders opplæring her før vi går i gang for alvor, men vi hører gjerne fra personer med teknisk interesse. Våre viktigste krav til ansatte er at de er lærevillige, nøyaktige og møter på jobb – og hvis de er løsningsorienterte i tillegg, så er det et pluss, sier Skogstrand til lokalavisa.

NAV lokalt har engasjert seg i nysatsingen på Notodden, og ifølge NAV er det allerede 12 som har meldt sin interesse for Inflate. Etter påske inviteres det til rekrutteringsdag i bedriftslokalet i Merdevegen, der Inflate nå flytter inn.

Flytter produksjonen hjem

Bedriften har nemlig bestemt seg for å flytte produksjonen fra utlandet og hjem til Norge. Inflate produserer oppblåsbare produkter salg og utleie til indsutri og til privatmarkedet. Men Skogstrand understreker at markedet vil fortsatt være over hele verden.

Til Notodden: Inflate flytter inn i et lokale i Merdevegen på Notodden. Foto: Googlemaps

Produktene er basert på Drop Stitch-teknologien som har blitt brukt i luftfartsindustrien for å lage oppblåsbare båter, padlebrett og flyvinger.

Double Wall Fabric består av to stofflag adskilt av et vevd trådsystem (50-400mm).

Gjengekoblingssystemet gir en ekstremt sterk forbindelse mellom lagene.

Double Wall Fabric in Inflates-produktene har en lufttett PVC- eller TPU-topplakk og kan justeres individuelt i henhold til kundespesifikasjonen.

Sparer penger

De sydde polyesterfibrene inne i madrassen forhindrer bøying eller vridning av materiale. Dette skriver selskapet på sin egen hjemmeside.

 

Skogrand er av den klare oppfatning av at de vil spare penger på å flytte produksjonen til Norge.

Kilde: Telen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.313