23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Tre sterke varemerker former den globale Busch Group

Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions står samlet under paraplyen til nye Busch Group. Sammen tilbyr de en omfattende produktportefølje og forbedret kundeopplevelse. Busch Group har hovedkontor i Schwarzwald i Tyskland og er en av verdens største produsenter av komplette vakuumløsninger, inkludert vakuumpumper, vakuumsystemer, blåsere, kompressorer og gassreduksjonssystemer.

Pressemelding

Maulburg, 1. mars 2024 - Tre selskaper som vokser sterkere sammen: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions er blitt ett under den nye Busch Group. Konsernet har mer enn 8000 ansatte fordelt på 45 land, og en årlig omsetning på nesten 2 milliarder euro.

Ved å samle ekspertisen til Busch Vacuum Solutions innen grov- og mediumvakuumapplikasjoner, Pfeiffer Vacuum`s førsteklasses høyvakuumteknologi og lekkasjedeteksjon, samt de bærekraftige gassreduksjonssystemene fra centrotherm clean solutions, kan Busch Group tilby omfattende løsninger og tjenester for alle bransjer. Dette styrker Busch Group sin posisjon som en helhetlig leverandør med et omfattende produktutvalg som møter alle kundens behov, og det forbedrer totalopplevelsen for hele kundebasen.

Teknologiske fremskritt med vakuumløsninger

Teknologi fra alle tre medlemmene i Busch Group finnes i bransjer over hele verden. Fra matvarepakking til logistikk, fra mikrobrikker til elektroniske enheter og fra den medisinske sektoren til romforskning: Busch Group tilbyr løsninger for et bredt spekter av bruksområder. Dette inkluderer også design og konstruksjon av skreddersydde vakuumsystemer og et verdensomspennende servicenettverk, som nå dekker enda flere segmenter.

Busch Vacuum Solutions – og nå også Busch Group – er en familiebedrift som har vært ledet av Busch-familien helt fra starten. Ayhan og dr. Karl Busch grunnla selskapet sammen i 1963 og utviklet den første vakuumpumpen spesielt designet for matvarepakking. Etter hvert som selskapet utviklet seg til en global pioner innen vakuumindustrien, ble deres tre barn, Ayla, Sami og Kaya Busch, med i ledelsen og introduserte nye perspektiver og tilnærminger til selskapet.

Fra Maulburg til verden

Under paraplyen Busch Group tilbyr selskapet løsninger ikke bare til et bredt spekter av bransjer, men også til kunder over et stort geografisk område. I hvert av land leverer svært kompetente lokale medarbeidere skreddersydd service til kunder, med støtte fra et globalt nettverk av eksperter. Gruppens teknologi produserer på deres 19 egne produksjonsanlegg i Kina, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, India, Romania, Sør-Korea, Sveits, Storbritannia, USA og Vietnam.

Pfeiffer Vacuum, oppfinner av turbomolekylære vakuumpumper, og som i dag leverer komplette vakuumløsninger, ble grunnlagt i 1890 i Asslar, Tyskland. Centrotherm clean solutions har hovedkontor i Blaubeuren, selskapet har over tretti års erfaring og leverer teknologisk ledende systemer for gassreduksjon til halvlederindustrien.

Pressekontakt
Dr. Fabian Fahlbusch

Innholds- og kommunikasjonssjef
Busch Vacuum Solutions
Schauinslandstrasse 1
D-79689 Maulburg, Tyskland
+49 (0)7622 681 – 3379
fabian.fahlbusch@busch.de

www.buschvacuum.com

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.032