23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Produserende industri kan ta grep allerede nå

Årets kanskje mest spennende fagseminar om Kunstig intelligens for norske industribedrifter!

Noen av de skarpeste digitale hodene fra Sintef, GS1 og Digital Norway kommer til ACT Logimark på Jessheim onsdag 27. september for inspirere norsk produserende industri til å prestere enda bedre ved å ta datadrevne beslutninger.

Startskuddet går nå, ta skrittet inn i en mer effektiv, bærekraftig og innovativ fremtid.

Se fullstendig program på ACT Logimarks nettside.

Minimesse med nyheter og smarte løsninger
Mange av ACT Logimarks leverandører, som alle er blant de ledende i verden på sine områder, vil demonstrere et utvalg av sine maskiner og løsninger.

Praktisk info
Dato:
Onsdag 27. september 2023
Kl: 09:00 til 16:00
Sted: ACT Logimark AS, Industrivegen 9, 2069 Jessheim.

Pris: kr. 0,- (bindende påmelding).

Målgruppe: Produserende industri. Ledelse innenfor drift, logistikk, IKT og operasjonelle brukere

 

Sintef Digital
I 70 år har SINTEF Digital levert banebrytende produkter og teknologier. Fra den første norskbygde datamaskinen til kunstig intelligens og verdensledende 3D-kameraer til industrien. Deres forskning har gitt Norge GSM-teknologien og bidratt til flerfaseteknologien som brakte oljen til land. De har kunnskapen om hvordan digital transformasjon kan styrke næringslivet og det offentlige, og de leverer de beste løsningene til helsesektoren. Det unike mangfoldet i kunnskapen gir deres kunder forskning som styrker dem i både det nasjonale og globale markedet.

Sintef vil presentere det siste innen KI-teknologi og inspirere til anvendelse i produserende industri. De vil dykke ned i maskinlæring, datasynsteknologi og automatisering som kan forbedre produksjonsprosesser. Gjennom deres foredrag vil du få en dypere forståelse av hvordan KI kan øke effektiviteten, redusere klimapåvirkningen og bekjempe svinn i industrien.
 
ITO
ITO er en familieeid bedrift som har levert industriløsninger gjennom seks tiår. Med egen produksjonsavdeling har de unike muligheter for testing og preinstallasjon av leveransene.

Teknologi er den ene siden, den andre er å forstå kundens forretning, problemstilling og oppgaver. Det er en oppgave de tar like alvorlig som å få teknologien til å fungere. ITO har en målsetting om å levere den aller beste løsningen.
 
GS1 Norway
GS1 Norway er en nøytral, not-for-profit, FN-godkjent NGO, som utvikler åpne standarder som brukes på tvers av alle bransjer og sektorer. De er kjent over hele verden for strekkoden som vi ser på alle produkter i varehandelen. GS1 utvikler og vedlikeholder de globale standardene som brukes for å koble det fysiske produkt til den digitale tvillingen av produktet, gjennom digitale produktdata koblet til nummeret i strekkodene.

Deres standarder bidrar til at hele verden snakker det samme, digitale språk. Standardene bidrar til både standardisering og digitalisering av produktdata. Det muliggjør bedre kontroll og mer effektiv vareflyt, bedre kvalitet på produktinformasjon og ikke minst sporbarhet gjennom hele verdikjeden.

GS1s medlemmer representerer alle ledd i verdikjeden fra detaljister, distributører, produsenter og markedsplasser. Vi har lang erfaring med å utvikle standarder drevet av behovet i ulike bransjer. GS1 Norway er del av den globale GS1-organisasjonen, men eid og styrt av våre medlemmer i Norge. 

GS1 vil dele innsikt om GS1 Digital Link, den nye standarden som muliggjør enhetlig identifikasjon og kobling av produkter og data på tvers av hele verdikjeden. Med deres foredrag vil du lære hvordan GS1 Digital Link forbedre sporbarheten, effektiviteten og nøyaktigheten i logistikk og distribusjon.
 
Sintef Manufacturing
SINTEF Manufacturing er et ledende internasjonalt forskningsinstitutt innen manufacturing, fra grunnforskning til industrialisering. De kombinerer kompetanse med bransjekunnskap, for å løse komplekse problemstillinger gjennom flerfaglighet for sine kunder. De har cirka 90 ansatte, og er lokalisert med hovedkontor på Raufoss. I tillegg har vi ansatte i Trondheim, Stavanger, Ålesund og Horten.

Forskningsområdet Industrielle økosystemer ved Sintef, utvikler forskningsbaserte løsninger i samarbeid med produksjonsbedrifter på innovasjon og utvikling, teknologiimplementering og drift. De utvikler kunnskap og løsninger for konkurransedyktig og bærekraftig norsk industri.

Vareproduserende bedrifter må nå forholde seg til store endringer med digitalisering eller implementering av Industri 4.0, og økt fokus på bærekraftig produksjon og hvordan oppnå FNs bærekraftsmål. Sintef Manufacturing Industrielle økosystemer har spisskompetanse på Industri 4.0 gjennom deltagelse i store forskningsprosjekter i EU og Norge, og leder EU sin plattform for zero defect manufacturing.

 

Norsk Cobot Senter
Norsk Cobot Senter ble etablert for å løse enkelte utfordringer hos norske produksjonsbedrifter. De visste at det fantes mange gode automasjons- og robotikk-bedrifter i landet, men samtidig erfarte de at norsk produksjon er «gammeldags» og manuell.

 NCS ønsker å gi skyv for å vekke produksjonsbedriftene og samtidig gi automasjons- og robotikk-aktørene mer arbeid. NCS jobber i dag med å informere bedrifter om hva som kan gjøres med coboter fra Universal Robots. NCS er fra august 2021 også distributør for Kawasaki Robots i Norge.

 

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.047