23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bærekraftstiltak hos Ateliers Busch

Busch Vacuum Solutions' produksjonsanlegg i Chevenez i Sveits er selskapets største anlegg. Dette gjør det enda viktigere å være spesielt oppmerksom på bærekraft på dette stedet. Derfor vil vi iverksette omfattende energisparings- og bærekraftstiltak på stedet innen 2024.

"I CHM har vi utviklet et globalt miljøkonsept med støtte fra et spesialisert selskap. Vi håper å få to ISO-sertifiseringer, 14,001 og 50,001, i år, og redusere vårt energiforbruk med 20 %. For å nå disse målene har vi utarbeidet en liste over tiltak i arbeidsgrupper som vi gjennomgår hver måned», sier Karine Bailly, Head of Maintenance hos Ateliers Busch.

I 2019 ble hele anlegget utstyrt med LED-belysning. I år vil intelligent styring av etterspørsel legges til for å redusere energiforbruk ytterligere. 

"Det har allerede vært iverksatt 26 tiltak siden 2020, som har redusert vårt energiforbruk med 15 %. Men vi vet allerede at vi vil nå, og til og med overgå målene våre, fordi vi allerede har planlagt installasjon av solcellepaneler og gjenvinning av varme fra vår luftkompressor», fortsetter Bailly.

Disse solcellepanelene vil bli installert på alle bygninger, og forsyner anlegget med ca. 25 % av det årlige elektrisitetsbehovet.

Et system for fordamping av flytende avfall gir en betydelig reduksjon av flytende avfall. Det gjør den ved å fordampe vannet slik at bare urenheter blir igjen. Dette reduserer avfall fra 380 000 liter til bare 13 000 liter per år. Det totale volumet farlig avfall reduseres derfor, på samme måte som antall reiser som er nødvendig for å fjerne det fra området.

En ny kompakt maskin av papp reduserer volumet av pappavfall ved å makulere travfallet. Begge disse tiltakene forhindrer også unødvendig transport. Et nytt område for avfallshåndtering gir bedre separasjon av avfall og dermed enklere resirkulering. En mobilitetsplan tar også sikte på å redusere karbonavtrykket som genereres av de ansattes pendlere.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Send til en kollega

0.203