23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions USA kjøper VESCO-McLaughlin, Inc.

Virginia Beach, VA, 28. februar 2023: Busch Vacuum Solutions U.S. har tatt over styringen av VESCO-McLaughlin, Inc. (VESCO) i East Windsor, CT. VESCO er et ledende industrielt serviceselskap som spesialiserer seg på varmebehandling og metallindustri.

«Med denne tilnærmingen er vi glade for å kunne tilby kundene våre et enda mer omfattende utvalg av vakuumtjenester innen varmebehandling og metallindustrien», sier Turgay Ozan, Managing Director hos Busch LLC. "Vi er opptatt av å gi kundene våre de beste produktene og tjenestene, og dette trinnet lar oss gjøre nettopp dette."

VESCO var tidligere en del av McLaughlin Furnace Group (MFG), en markedsleder i USA innen vakuumløsninger for termiske prosesser og overflatebehandlinger. MFGs viktigste kunder er luftfart og forsvar, bilindustri, energi og miljø, metallbearbeiding og metallproduksjon samt halvlederproduksjon.

Med VESCO utvider Busch Vacuum Solutions virksomheten med komplementære tjenester til sitt allerede omfattende utvalg av service, vedlikehold, reparasjon og installasjon på stedet.

VESCO vil operere under merkenavnet VESCO – et selskap i Busch-gruppen – og ytterligere utvide sin nåværende virksomhet. Samtidig fortsetter servicen til eksisterende kunder uavbrutt ved å opprettholde forholdet til eksisterende leverandører og å overføre eksisterende VESCO-ansatte til Busch Vacuum Solutions.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.048