23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions bygger nytt produksjonsanlegg i Kina

Fyrverkeri, som et tegn på god suksess, møtte Sami og Kaya Busch da de besøkte stedet der Busch Vacuum Solutions' åttende produksjonsanlegg i verden vil bli bygd. Nå er investeringskontrakten undertegnet.

"Vi har et nært forhold til Kina. Denne investeringen i Caidian District er et annet fruktbart resultat av samarbeidet vårt med Kina," sa Kaya Busch, medeier og meddirektør i Busch Vacuum Solutions, i sin tale før underskriftsseremonien.

Busch har mer enn 40 års historie med Kina. I 1981 var Busch det første tyske industriselskapet som signerte en samarbeidsavtale om produksjon i Kina ettergjenåpningen av landet. I 2001 ble det etablert et uavhengig datterselskap i Shanghai. I dag er det et av de største og mest suksessrike Busch salgs- og serviceselskapeen i verden.

Sami Busch, medeier og meddirektør i Busch Vacuum Solutions, uttalte i sin tale: «Caidian District har en tydelig beliggenhet, utmerkede fasiliteter og mange fagfolk. Vi tror at denne investeringen i Caidian District vil bli en milepæl i konsernets historie, og vi ser frem til å åpne den nye fabrikken vår."

 
Wuhan er sentralt beliggende i Kina og har innflytelsen fra Yangtze-elven og Han-elven. Byen er det industrielle knutepunktet i det sentrale Kina og har produksjonsvirksomhet i mange bransjer, inkludert jernproduksjon og bilindustrien.
Wuhan har også Kinas største innlandshavn, regionens største flyplass, et av landets mest prestisjefylte universiteter, og ligger praktisk plassert på en av verdens raskeste jernbaneforbindelser som forbinder Shanghai med Hong Kong.

Busch-familien har også en dyp tilkobling til Wuhan. Rett etter utbruddet av koronapandemien tidlig i 2020 leverte Busch tolv nødvendige MINK klovakuumpumper for å støtte byggingen av det hastighetsbygde Huoshenshan Emergency Hospital. Derfor besøkte Kaya og Sami Busch sykehuset, og kunne se at MINK-vakuumpumpe var på plass.

Busch forventes å starte produksjon i det nye anlegget i 2025. Selskapet produserer imidlertid allerede på et leid sted i Caidian. Hittil er det ansatt 15 medarbeidere. Buschs mål er å bygge talenter suksessivt fordi selskapet legger vekt på langsiktige ansettelsesforhold. Kinesisk produksjon forventes å sysselsette 400 personer i fremtiden.

 
Undertegningen av investeringsavtalen fikk stor mediedekning i Kina. Representanter fra totalt 14 kinesiske medier, inkludert TV-stasjoner, var til stede under arrangementet for å rapportere og gjennomføre intervjuer med Sami og Kaya Busch.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.031