23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Food Processing Awards 2022

Food Processing Award i kategorien smart/digital ble tildelt Busch for selskapets nye, innovative OTTO digitale tjenester

OTTO, de nye digitale tjenestene fra Busch Vacuum Solutions, overvåker kontinuerlig vakuumpumpene til Busch-kunder, og bidrar til at de unngår nedetid i produksjonen. For denne nyvinningen har Busch Vacuum Solutions nå blitt hedret med Food Processing Award 2022 i kategorien smart/digital under Storbritannias ledende ingeniørforum for mat og drikke, "Appetite for Engineering".

«Dette er en fantastisk anerkjennelse av hvordan Busch har levert innovative vakuumløsninger til næringsmiddelindustrien i over 50 år. Vi er forpliktet til å hjelpe kundene våre med å redusere nedetid, spare energi og redusere karbonutslippet, og våre OTTO digitale tjenester hjelper oss med å gjøre dette på tvers av et økende antall produksjonsanlegg og fabrikker for næringsmiddelforedling i Storbritannia,» sier Tim Hulbert, daglig leder i Busch Storbritannia.

«Appetite for Engineering» gir næringsmiddel- og drikkevareindustrien i Storbritannia muligheten til å utveksle ideer og bli kjent med nye, banebrytende løsninger på produksjonsproblemer. Prisen anerkjenner selskaper og enkeltpersoner for ingeniørånd og innovasjon i næringsmiddel- og drikkevareindustrien i Storbritannia.

Juryen uttalte om OTTO: «BUSCH – OTTO digitale tjenester hjelper næringsmiddelprodusenter med å redusere nedetiden i produksjonen og fjerne vedlikeholdet av vakuumpumpene fra arbeidsmengden.»

OTTO, den digitale serviceinnovasjonen fra Busch, kombinerer tilstandsovervåking av vakuumpumper med vakuumservicepakker. På et tidlig stadium oppdager OTTO om det er fare for at et problem er på vei til å oppstå. Dette gir optimal stabilitet i prosessene og dermed høyere produktivitet. Ikke-planlagt nedetid og tilhørende risikoer og kostnader unngås. Dataene OTTO samler inn sendes til Busch Cloud, der de analyseres. Status for alle tilkoblede vakuumpumper vist på et intuitivt dashboard. Dashboardet er tilgjengelig via en PC eller mobil i Busch Vacuum App. Allerede installerte Busch vakuumpumper kan også ettermonteres med Busch IoT-sett som en del av en OTTO-pakke.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.094