23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sub-Fab styring fra én kilde fra Busch Vacuum Solutions

Busch Vacuum Solutions er en pålitelig partner for sub-fab styring, vakuumpumper, rensesystemer for avtrekksluft og tilsvarende utstyr.

Buschs vakuumeksperter tilbyr 24 timers service i mellom- og høyvakuumserien, også for tredjepartsprodukter. Denne servicen på stedet for krevende prosesser i halvlederindustrien gjør det mulig for kundene å konsentrere seg fullstendig om prosessene sine: produksjonen av toppmoderne mikrobrikker.

 
Kritiske sub-fabsystemer overvåkes og vedlikeholdes prediktivt av Busch. Denne sub-fab styringen minimerer nedetid i produksjonen, muliggjør energieffektiv drift og energi- og kostnadsbesparelser. Kontinuerlig overvåking kan forlenge vedlikeholdsintervallene og hele produktets levetid. Alle serviceteamene hos Busch er sertifisert i henhold til standardene ISO9001:2016, ISO14001:2016 og ISO45001:2018.

 
Valg av riktig vakuum- og reduksjonssystem kan være avgjørende for energieffektive og bærekraftige prosesser. Busch Vacuum Solutions er en av verdens største produsenter av vakuumpumper, blåsere og kompressorer. Den omfattende produktporteføljen dekker vakuum- og overtrykkapplikasjoner for alle industrisektorer.

 
Mange års erfaring og ekspertise i implementeringen av vakuumsystemer gjør det mulig å utvikle kundespesifikke komplette løsninger. Kontinuerlige fremskritt sikrer at vakuumpumper og -systemer fra Busch alltid er toppmoderne og brukes millioner av ganger over hele verden.

 
Besøk Busch Vacuum Solutions i Semicon Europe fra 15.-18. november  i Munich. Utveksl ideer med våre erfarne vakuumeksperter ved vår felles stand på Silicon Saxony i hall C1, stand nummer 219.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.062