23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Herdet glass brukes til mer enn bare bygninger

Som ekspert på lite herdet glass, opplever Mirit Glas økende interesse fra bransjen.

Når du sier herdet glass, tenker mange på byggeglass. Men faktisk brukes herdet glass innen mange bedrifter til helt andre formål.

"Vi leverer herdet glass til både offshore- og elektronikkindustrien. Vårt glass er ikke termiske vinduer, fasader eller for dusjnisjer. Vi lager typisk glass i mindre størrelser, hvor de brukes til noe teknisk, sier Johan Stenfeldt Hansen, salgssjef i Mirit Glas.

Og det er nettopp glass som tåler litt mer som etterspørres.

Det er en trend at bransjen bruker visuelle systemer i større grad enn tidligere. Dette føler også Mirit Glas ettersom flere og flere ulike typer bedrifter henvender seg til Mirit Glas for å få laget glass for å kunne brukes til tekniske løsninger.

«Vi opplever ofte at kundene har lett etter noen som kan lage akkurat den glasstypen som passer deres bruksområde. Så finner de oss på et tidspunkt – typisk fordi de har sett på nettsiden vår at vi kan lage mange forskjellige typer glass. Vi gjør et poeng av å spørre om kundenes behov, for vi opplever sjelden at kundene kommer og vet nøyaktig hvilken type glass de trenger», sier Johan Stenfeldt Hansen.

Ikke alt glass som Mirit Glas leverer er herdet glass, men en stor del av det spesiallagde glasset som kommer gjennom produksjonen går uansett gjennom herdeovnen.

«Vi gjør alt etter oppgaven og kundens ønsker. Ofte må glassene brukes i en produksjon der de skal kunne vare litt lenger, og da kan det være nærliggende å herde glasset, slår Johan Stenfeldt Hansen fast.

Mirit-Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
Org. nr.: DK31170508

Kontaktperson

JSH
Johan Stenfeldt Hansen
+45 44944449 js@mirit.dk

Send til en kollega

0.063