23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Velkommen til JEC 2022

Komposittmessen i Paris er endelig tilbake.

Endelig er det JEC igjen. Denne gangen er messen lagt til første uken i mai, så det er lov å håpe på et vårlig Paris når vi slipper ut av hallene. 

Vedlagt finner du oversikt over våre samarbeidspartnere. Vi har mange, men det må til for å gi et så komplett sortiment som mulig. Print oversikten og legg den på innerlomma, så har du programmet for dine messedager med deg��

Per Løining (988 30 549) og Jonas Claussen (905 53 092) er på messen alle 3 dager, og vi håper å treffe så mange som mulig. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale møte. 

Lett å treffe oss onsdag 4. mai. fra 9 til 12 når vi er på plass hos EUROCARBON i Hall 5/F63. Her kan vi bl.a. vise frem braids i ulike størrelser og fiber. EUROCARBON produserer også fibertape (ikke med lim) og har unik teknologi for overbraiding. 

Bærekraft er i fokus, og vi viser gjerne frem PET kjerne og BIO epoxy fra GURIT, ECO Gel og lavstyren resiner fra SCOTT BADER eller naturfiber fra Bcomp. 

Vårt nyeste samarbeid er MVP - Magnum Venus Products, som produserer produksjonsutstyr for komposittindustrien. Dispenseranlegg for lim, Gelcoat anlegg, Chop-anlegg, RTM doseringsanlegg, Rulleanlegg mv. Ønsker du god HMS i produksjonshallen, kom innom MVP og få informasjon om lavtrykkteknologien fra dem. 

Vi ser frem til å treffe deg på JEC. 

Hans Claussen AS
Skuiveien 41
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO911069911

Kontaktperson

Jonas Claussen
Daglig leder
+47 90553092 jonas.claussen@hc-as.no

Send til en kollega

0.063