23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch donerer 100 000 € til det tyske Røde Kors

Mennesker på flukt, ødelagte byer, skadede sykehus og med få muligheter til å ta vare på de skadde: Det tyske Røde Kors (DRK) har satt i gang et nødhjelpsprosjekt for å handle så raskt som mulig på den ødeleggende situasjonen i Ukraina.

Busch Vacuum Solutions støtter den humanitære innsatsen for å hjelpe menneskene som er berørt av den nåværende situasjonen i Ukraina med en donasjon på 100 000 euro.

Det tyske Røde Kors setter nå, sammen med det ukrainske og polske Røde Kors, opp en forsyningslinje for å muliggjøre rask levering av hjelpeforsyninger til Ukraina. Blant annet skal pakker med hygieneartikler, førstehjelpsskrin, power banks og tusenvis av barnesenger, liggeunderlag og varme tepper leveres til Polen og derfra videre til Ukraina. DRK forbereder også å sende et feltsykehus og på den måten støtte det ukrainske Røde Kors med førstehjelp, sårbehandling og evakuering.

Medeier Kaya Busch: "Vi har bestemt oss for å gi 100 000 euro til det tyske Røde Kors som humanitær hjelp til Ukraina. Den raske og velorganiserte forsyningen til sivilbefolkningen har topp prioritet i denne forferdelige nødsituasjonen. Vi tror at det tyske Røde Kors er best rustet til å oppnå mest mulig for folket, på grunn av sitt gode utstyr og nærheten til konflikten." Busch har støttet det viktige arbeidet til det tyske Røde Kors i mange år,  men sjelden har direkte og fremfor alt økonomisk støtte vært så viktig som den har vært de siste ukene. De ansatte i Busch-selskaper verden rundt viser også sin solidaritet og støtter mennesker i nød.  I Polen samles  det for eksempel inn matdonasjoner, varme klær, soveposer og tepper og bringer dem direkte til den polsk-ukrainske grensen. Ukrainske medarbeidere som har jobbet i Busch Tsjekkia i mange år opplever at selskapet støtter sine ansatte og kolleger ved å imøtekomme familiemedlemmer som har flyktet. Ikke bare får de økonomisk bistand, men det samles også inn presserende donasjoner i naturalier. Busch har stoppet alle leveranser av produkter til Russland inntil videre.

Busch Vacuum Solutions 25. mars 2022 – Jasmin Markanic
 

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.031