23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Innovativ etikettering

ACT samarbeider med utviklings- og produksjonsbedrifter, og slipper i disse dager en helautomatisk etiketteringsmaskin ideell for etikettering av pakker som har ulik størrelse og som kommer i ulike posisjon langs pakkelinjen.

ACT Logimark er i dag blant de eldste leverandører av industrielle merkemaskiner til produksjonsbedrifter i Norge. Selskapet har siden etableringen for over 30 år vist seg som en innovativ og nytenkende bedrift, og har vært sentral i utviklingen av blant annet robotstyrte blekkstråleskrivere og helautomatiske etiketteringsmaskiner.

Leveranser av merkemaskiner for merking, sporing og kontroll av produkter (F-pak), emballasje (D-pak) og paller (T-pak) ved bruk av blekkstråleskrivere, etikettskrivere og laserskrivere, er ett av selskapets fokusområder. Trolig grunnet sin egenutviklede software LogiFlow, kan ACT Logimark vise til solid vekst og stadig økning i sine leveranser av helautomatiske etiketteringsmaskiner til merking og sporing av D-pak og T-pak. LogiFlow kommuniserer med alle varianter produksjonssystemer og ERP-løsninger.   

Weber Legi-Flex 6100 er en nyutviklet helautomatisk etiketteringsmaskin ideell for etikettering av pakker som har ulik størrelse og som kommer i ulike posisjon langs pakkelinjen.

Weber Legi-Flex 6100 etiketterer i tre akser, og krever derfor ikke at pakkene kommer langs en fast og stabil linje, men takler det også om de kommer «hulter i bulter».

Weber Legi-Flex 6100 leveres med sensorteknologi og kamera, og appliserer etiketten raskt på pakker i ulik størrelse og i den posisjon de kommer på pakkelinjen.

Denne etiketteringsmaskinen er revolusjonerende, og tilfredsstiller dagens krav til helautomatisk drift 24/7 uten stopp.

Hovedpartner av GS1

ACT Logimark er hovedpartner av GS1, og hjelper våre kunder med strekkodemerking og eventuelt RFID-merking i henhold til GS1-standarder slik at emballasje og paller påføres merking som kan leses (dekodes) globalt. 

Ingeniør Kjell Erik Mathiesen, som etablerte ACT Logimark i 1990, og som i dag arbeider som senior prosjektleder i selskapet, bekrefter at han venter seg mye av Webers nye tredimensjonale etiketteringsmaskin. Sammen med vårt engasjement når det gjelder leveranser av blant annet ACT EasyPallet, en cobot styrt palleteringsløsning, styrker vi vår posisjon som leverandør av helautomatiserte løsninger, forteller Mathiesen.

https://act-gruppen.com/nyheter/revolusjonerende-etikettering/

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.063