23948sdkhjf

RFID-løsninger i vekst

| Medlemsnyhet | Bedrift ACT Logimark AS

ACT Logimark registrerer vekst i sine leveranser av merke og logistikkløsninger ved bruk av digitale RFID løsninger. 

Standardisering og valg av gode samarbeidspartnere på RFID-utstyr og -komponenter, kombinert med vår egen software, LogiFlow,  ligger bak våre mange leveranser forteller Morten Mathiesen, daglig leder i ACT Logimark AS.

Som hovedpartner av GS1, benytter vi hovedsakelig GS1-standarder i våre leveranser av strekkodeløsninger og RFID-baserte løsninger. Ofte benyttes både strekkoder og RFID-tags og/eller etiketter som informasjonsbærere i våre løsninger fortsetter Mathiesen.

Som mangeårig leverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere, sørger våre løsninger for full kontroll i blant annet produksjon, lagerføring, transport og distribusjon.

I likhet med at vår kundebase består av bedrifter innen mange bransjer, omfatter våre RFID-løsninger også mange ulike bruksområder. I tillegg til et godt samarbeid med Zebra Technologies, har vi over tid etablert samarbeid med ulike produsenter av RFID-etiketter, -tags og -brikker. Jeg kan ikke se at vi har mottatt forespørsler vi ikke har kunnet løse, sier Mathiesen.

Som en del av vårt arbeid med å informere vårt marked og våre kunder om vår kompetanse og våre leveranser av RFID-løsninger har vi nylig produsert en ny temautgave av vårt informasjonsmagasin ACT Portalen som i denne utgaven handler om våre digitale RFID-løsninger. Kontakt oss så sender vi denne digitalt eller som vanlig post.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ACT Logimark AS

Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Norge
ACT Logimark AS

Bilder & videoer

ACT Portalen om RFID

Send til en kollega

0.078