23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kan man merke med blekk med god (miljø)samvittighet?

Stadig flere bedrifter tar miljøbevisste valg når de handler varer og tjenester. Som leverandør av blant annet merkeløsninger, er vi klar over at vi har et ansvar for å gjøre miljøvennlige valg enkle og tilgjengelige.

Det har i mange år vært et mål for oss og vår produsent av CIJ blekkstråleskrivere, Linx Printing Technology, å utvikle miljøvennlige blekkalternativer uten å gå på kompromiss med den gode kvaliteten på merkingen. Dette er komplisert, ute i industrien skal det merkes på langt flere overflater enn kartong med en tør og lett porøs overflate, og det krever at blekket har en del spesielle egenskaper. Vi er glade for å fortelle at du nå kan velge et MEK-fritt blekk og likevel oppnå god merking! 

Du kan velge blant flere typer
Vi tilbyr flere halogen- og MEK-frie blekkalternativer til våre Linx blekkstråleskrivere (CIJ). De er alle utviklet for å være hurtigtørkende, hefte til de fleste materialer og gi merking av høy kvalitet.

Halogenfritt blekk som er tilpasset farmasøytisk industri og mat- & drikkevarebransjen, gir tørketider på linje med det du er vant til uten risiko for å frigjøre skadelige halogener til atmosfæren. Alle disse blekkene oppfyller International Electrochemical Commission (IEC) 61249-2-21:2003. Se faktaboks på neste side for mer informasjon.

Vi tilbyr også en rekke MEK-frie blekk med god heft og klarhet. Se faktaboks på neste side for mer informasjon.

ISO 14001-sertifisert
Vår produsent av blekk til CIJ, Linx Printing Technologies, er ISO 14001-sertifisert, noe som betyr at Linx er sertifisert til å administrere og opprettholde miljøstyringssystemer. Det viser at Linx er ansvarlig og proaktiv i å opprettholde «miljøprestasjon gjennom mer effektiv bruk av ressurser og reduksjon av avfall» (ISO, 2015).

Les mer om MEK og halogener og kontakt oss hvis du vil vite mer.

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.078