23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions - et mangfoldig selskap

Med mer enn 3.800 kolleger i mer enn 40 land rundt om i verden, er Busch Vacuum Solutions et mangfoldig selskap.

Hver av oss er forskjellig, og ser verden med egne øyne.  Og det er akkurat dette som gjør oss sterke sammen. Det er grunnlaget for vårt selskaps kreativitet og innovative styrke. Mai er mangfoldsmåneden i Europa og juni er regnbuemåneden i Norge.  Over hele kontinentet pågår det aksjoner og prosjekter om temaer som kjønn, aldersgrupper, etnisk og sosial bakgrunn, seksuell identitet og legning, evner og funksjonshemming, nevromangfold*, kulturer og verdenssyn i arbeidslivet. Som bedrift vil vi også gjerne være med. Derfor kommer har vi gjennom hele mai og juni publisert flere artikler om dette temaet på våre hjemmesider.  Det er viktig for oss å vise tydelig hvordan selskapet vårt lever opp til sitt ansvar og bryr seg om lokalsamfunn, miljø, kunder og ansatte. Tusen takk til kollegene våre som var villige til å gi oss innsikt i deres liv og arbeidssituasjon.

Gå inn på våre hjemmesider og les om våre kollegaer i Brasil der vi blir kjent med Adriane Souza som jobber som gaffeltruckoperatør, et klassisk mannsyrke.  Eller Marcos Pola som forteller om hvordan det er å leve som åpent homofil i et land der klisjeer og  fordommer fortsatt dominerer arbeidsmarkedet.  Han sier mye er i ferd med å forbedres og at Busch er en banebryter. Ved Busch i Japan avskaffet de praksisen prakisen med krav til at kvinner må bruke uniform og servere te på arbeidsplassen ble avskaffet for lenge siden.  Ved fabrikken vår i Storbritannia er daglig leder en kvinne, og hun har bidratt med sin erfaring og kompetanse siden 2014. 

Flere artikler om mangfold, toleranse og likeverd vil følge på våre hjemmesider i løpet av de kommende månedene.

*Neurodiversitet betyr at nevrobiologiske forskjeller blir sett på og respektert som naturlige menneskelige disposisjoner. For eksempel autisme, dysleksi og AD(H)D.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.078