23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Full kontroll på pallen sikrer inntjeningen

ACT Logimark har tatt frem utstyr og løsning for automatisk palletering, automatisk merking av pallen, automatisk registering og rapportering av pallens innhold (kameraløsning), alt styrt av programvaren LogiFlow.

Våre løsninger omfatter maskinvare og programvare, og vår tekniske avdeling i samarbeid med vår IT-avdeling sikrer optimal funksjonalitet og gir full kontroll på pallen, forteller Mathiesen. På denne måten er vi med på å sikre bedriftens inntjening rett og slett fordi feil koster, legger Mathiesen til. Som hovedpartner av GS1, leveres våre strekkode- og/eller våre RFID-løsninger basert på GS1 global standard for merking av F-pak, D-Pak og T-pak (paller).

Flere av våre kunder benytter en kombinasjon av strekkode- og RFID-teknologi i løsningene vi leverer, forteller Mathiesen, - og legger til at standardiserte løsninger skaper sikkerhet og lavere priser. 

Kompetanse og leveringsprogram

Norge er et lite land hvor vi som leverandør må kunne levere utstyr og løsninger til små og store bedrifter i ulike prisklasser. Vår fleksibilitet og vår evne til følge med i den internasjonale utvikling, blant annet innen digitalisering, miljø og bærekraftighet, er faktorer som er avgjørende for oss og for våre kunder, kommenterer Mathiesen, som har vært sentral i utviklingen av ACT Logimark sin steke posisjon innen norsk industri helt siden starten på 90 tallet. Som leverandør innen vårt fagområde er kompetanse, erfaring, innovasjon og et godt leveringsprogram avgjørende for å kunne stå frem som en solid og sikker leverandør slik vi gjør, sier Mathiesen.

På Smart Industri viser vi vår ACT EasyPallet, en løsning for automatisk palletering som vi har tatt frem sammen med Norsk Cobot Senter, og i tillegg deler av vårt leveringsprogram for merking av F-pak, D-pak og paller. Vi kommer til å vise utstyr og løsninger live, og presentere noen virkelig gode tilbud, avslutter Mathiesen  

ACT Logimark viser muskler på Smart Industri!

ACT Logimark er partner av Norsk Cobot Senter, og stiller ut på Norsk Cobot Senter sin stand, B02 – 44 på Smart Industri messen på Nova Spektrum (Norges varemesse) den 13. – 15. mai i år.

Smart Industri omtales som den viktigste messen for norske industribedrifter og som en av de eldste leverandører av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing, kontroll og automatisering er dette et naturlig møtepunkt for oss, sier Morten Mathiesen, administrerende direktør i ACT Logimark.

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.047