23948sdkhjf

ACT Logimark øker bredden

| Medlemsnyhet | Bedrift ACT Logimark AS

ACT Logimark øker bredden i sitt leveringsprogram - kompetanse og erfaring i samspill!

ACT Logimark representerer i Norge og Danmark kjente produsenter av blant annet industrielle blekkstråleskrivere, laserskrivere og etikettskrivere samt produsenter av strekkode- og RFID-utstyr. Nå omfatter leveringsprogrammet også Coboter til bruk for automatisering av blant annet merkeprosesser i ulike bedrifter samt palletering.

Morten Mathiesen, daglig leder i ACT Logimark, bekrefter at de i løpet av 30 års aktivitet i Norge har etablert en vesentlig kundebase, og at undersøkelser viser at mange bedrifter, små og store, har vist interesse for automatisering av oppgaver som i dag håndteres manuelt.

Fordi vi er en ledene leverandør av blant annet etiketteringsmaskiner og løsninger for merking og kontroll av paller, er vårt fokus først og fremst rettet mot bedrifter som ønsker å automatisere prosesser forbundet med paller. forteller Mathiesen.

Vi leverer løsninger fra pallen blir «født», enten ved symbolmerking av paller i tre og/eller ved bruk av RFID-tags og strekkodeetiketter på paller i plast, slik vi lever til på Norsk Lastbærer Pool. Når pallen fylles med ulike produkter i D-pak, leverer vi manuelle og/eller helautomatiske løsninger for merking av D-pak og paller. Merkingen av D-Pak kan gjøres med våre blekkstråleskrivere eller etiketteringsmaskiner mens merking av paller gjøres med etiketter i henhold til GS1-standard hvor vi er en av hovedpartnere., fortsetter Mathiesen.

Full Kontroll på pallen
I tillegg til å levere komplette løsninger for merking av paller, maskinvare og programvare LogiFlow, har vi tatt frem løsning for kontroll av pallens innhold ved utekspedering fra lager. En av våre kunder så seg lei på at paller de visste var korrekt lastet, ofte ble registeret med manko hos mottaker. Vår løsning består av blant annet kameraregistrering av pallen og dens innhold opp mot blant annet pakkseddel ved utskipning, og gir garanti for at innholdet er på plass ved levering. Modellen har betegnelsen ACT Pallet Control og kan bestilles i 2 utgaver; Midi og Maxi.

Automatisert palletering
Som partner i Norsk Cobot Senter, har vi utviklet en helautomatisk løsning for palletering, EasyPallet.

Dette er en fleksibel løsning som håndterer kartonger med vekt inntil 10 kilo, og som enkelt kan flyttes mellom pakkelinjer i bedriften.

En Cobot er en liten robot som kan installeres uten installasjon av omfattende sikringstiltak som er vanlig ved installasjon av større roboter. Dette gjør bruksområdet stort og betyr at investeringen kostnadsmessig blir lav.

EasyPallet vil demonstreres på Smart Industri-messen på Lillestrøm i mai.

Kjøp eller leie
ACT Logimark har registrert økende etterspørsel etter blant annet merkemaskiner som ønsket leiet og har i lys av dette etablert en egen avdeling, ACT Maskinutleie, hvor maskiner og utstyr som inngår i ACTs leveringsprogram kan leies fra en uke og inntil 5 år. Denne type leieavtale kan omfatte leie av selve maskinen og leveranse av aktuell reksvista som blekk og etiketter samt service og support. Mathiesen fortelle at noen av selskapets største og eldste kunder har inngått leieavtaler som løper i perioder på 5 år.

Til slutt forteller Mathiesen at selskapet har klart seg godt gjennom koronapandemien, og både teknisk avdeling og selskapets IT-avdeling er styrket med nye medarbeidere.

Vi trengs i samfunnet, sier Mathiesen, og det inspirerer oss til alltid å stå frem som den beste leverandør hvor det å lytte til våre kunder er av stor betydning for oss og løsningene vi tilbyr.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ACT Logimark AS

Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Norge
ACT Logimark AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.08