23948sdkhjf

Nordmenn kan kaste mindre med smarte oppbevaringsløsninger

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Vi nordmenn har alt for mye ting, og lever dessuten i et samfunn som er svært kjøpe-og-kaste orientert.

Det kjøpes rett og slett for mye ting, som man ikke har planer om å bruke over lang tid. Dessuten er det også lav terskel for å kaste ting man ikke bruker, som egentlig kunne gått til noen andre. Smarte tjenester som gi bort gratis på finn, og loppemarkeder er en god løsning, men minilagre kan ha enda bedre effekt

Kaste, ikke kaste?
For mange handler det nok mest om plass. Vi blir hele tiden overbevist om at man må rydde ut, og ikke kaste bort plass på ting man ikke bruker. Det resulterer ofte i at hauger med ting og søppelsekker med klær går på søpla. Men, hva nå hvis man hadde en mer mulighet, altså ikke at det bare står mellom å beholde eller kaste, men også om å oppbevare i et minilager?

Bestille minilager på nett
Et minilager er rett og slett et lager der du kan oppbevare det du ønsker, til en billig penge. Du bestiller på nett og velger selv hvilket område du vil ha det i, hvor lenge du vil booke det, og ikke minst hvor stort lager du trenger. Du kan enkelt beregne plassen du trenger med en spesialdesignet kalkulator.

Den lar deg klikke inn alt du trenger å oppbevare, for eksempel fem stoler, tre esker og et spisebord. Deretter regner den ut hvor mye plass du trenger, slik at du kun betaler for det du faktisk skal bruke. Når du bestiller, bestemmer du også hvor lenge du trenger lageret. Husk at det ofte kan komme mengderabatt på prisen dersom du booker for flere måneder av gangen. Dette kan du spare mye penger på.

 

Smarte måter å gjenbruke
Når man kaster mange av tingene man har hjemme så handler det ofte mer om at man er lei av det man har. Vi vet jo blant annet at klær og møbler kommer tilbake på moten en gang, og at det du ikke liker nå, kanskje blir populært igjen om noen år.

Dette betyr ikke at man skal ta vare på alt, og det er forståelig at man vil friske opp hjemmet med nye ting. Det som er smart da er bare å finne gode måter å kvitte seg med ting på. Hvis det fortsatt er i god stand kan man enten oppbevare det til senere, eller gi det bort til venner og familie. Man vet aldri hva noen er på utkikk etter.

Det finnes dessuten mange gode måter man kan selge ting på nett. Hvis du har ting i god stand som også er av verdi, så kan du selge det på finn, Facebook Marketplace, eller på Tise. Da kan du jo til og med tjene litt penger som du kan bruke på det nye du ønsker å kjøpe. Det er ingen tvil om at vi må redusere forbruket vårt, og en måte man kan gjøre det på er å selge og kjøpe brukt. Oppbevar ting du tror du kan selge videre, eller som du vil bli glad i igjen.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063