23948sdkhjf

Salg, produktutvikling og tanker om bærekraft?

| Medlemsnyhet | Bedrift Plexx AS

NYHET: Plexx AS er en del av et spennende globalt konsern, som i Norge holder til i flotte omgivelser ved Glomma i Fredrikstad sentrum. De søker PROSJEKTINGENIØR.

Plexx AS søker en positiv og engasjert PROSJEKTINGENIØR, med gode sosiale egenskaper og sans for bærekraft! Er dette deg?

Endelig en spennende stilling innen salg og produktutvikling - fra idé til utarbeidelse av tilbud og oppfølging av ferdig levert produkt. 
Stillingen krever salgserfaring, generelt teknisk interesse og forretningsforståelse. Kunnskap om lignende produkter, kan det være en fordel – men ikke et krav.

Du vil garantert jobbe med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, som utvikler deg og selskapet. Karrieremuligheter finnes, både i selskapet, datterselskapene og i konsernet. Du gis frihet under ansvar og tillit til å løse oppgavene selvstendig, men jobber også i stor grad sammen med andre. Kontorlokalene er innbydende, med parkering i tilknytning til arbeidsplassen. Du blir en del av et kompetent team på 5 personer - med stor faglig tyngde innen sin bransje, som også daglig jobber på tvers av landegrensene, internt med datterselskapene, i konsernet - og med kunder i inn- og utland.

Plexx AS tilbyr en spennende arbeidshverdag, konkurransedyktig lønn, bilordning - og svært gode forsikringsavtaler, inkludert en meget god pensjonsordning.


Høres PLEXX AS ut som din neste arbeidsplass?
Ta kontakt i dag!

Sjekk full stillingsutlysning her!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Plexx AS

Gamle Beddingvei 21
1671 KRÅKERØY
Norge
Plexx AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078