23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny daglig leder på ABIC AB- Magnus Lagerqvist

Biesterfeld Spezialchemie, en av de ledende europeiske distributørene for spesialkjemikalier, utnevner Magnus Lagerqvist til ny administrerende direktør i det skandinaviske datterselskapet ABIC Kemi AB

Lagerqvist etterfølger Nicklas Johnson i oktober 2021, som etter 14 års vellykket samarbeid forlater selskapet for å gå en annen vei.

Magnus Lagerqvist har både en universitetsgrad fra Royal Institute of Technology (KTH), Stockholm, i materialteknologi og en Executive MBA fra Stockholm School of Economics. Han har over 20 års erfaring fra kjemisk industri, spesielt innen markedsutvikling og teknisk distribusjon av krevende produkter. Magnus Lagerqvist har tidligere jobbet som daglig leder for en skandinavisk plastprodusent.

«Vi takker Nicklas Johnsson for hans utmerkede arbeid og fremragende engasjement de siste årene og ønsker ham lykke til i fremtiden,» sa Peter Wilkes, administrerende direktør i Biesterfeld Spezialchemie. «Vi er overbevist om at vi med Magnus Lagerqvist har funnet en meget kompetent etterfølger som både har god kunnskap om markedet og passer godt inn i vår bedriftskultur.»

“Både Biesterfeld Group og ABIC Kemi AB har et utmerket rykte. Jeg ser frem til å kunne ta utvidelsen av virksomheten videre i Skandinavia i årene som kommer, og setter pris på tilliten jeg har fått”, tilføyer Magnus Lagerqvist, kommende administrerende direktør i ABIC Kemi AB.

Biesterfeld Norge AS
Torvuttaket 89
1540 Vestby
Vestby
Norge
Org. nr.: NO814791092

Kontaktperson

TN

Send til en kollega

0.093