23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Norges største leverandør av o-ringer

Otto Olsen er Norges største leverandør av alle typer tetninger og pakninger, til både dynamisk og statisk bruksområde. Eksempler på produkter er: o-ringer, akseltetninger, v-ringer, hydraulikktetninger, flenspakninger og bokspakninger.

Otto Olsen er distributør for flere av de ledende produsentene i verden. Vi verdsetter produktkompetanse, kvalitet og service høyt – og gjennom et godt samarbeid med anerkjente leverandører kan vi tilføre våre kunder den siste teknologiske utviklingen innenfor materialer og tetningsløsninger.

I tillegg til et stort lager av produkter og dimensjoner, tilbyr vi også pakninger og tetninger produsert etter kundespesifikke krav. Vi produserer maskinerte tetninger og tilskårne pakninger med kort leveringstid. Kombinasjonen av et stort lager og egen produksjon gjør oss unike i markedet.

Produktsortimentet vi tilbyr er omfattende og dette betyr at du som kunde vil finne det meste hos oss. Her får du en oversikt over noen av våre produktkategorier og produkter.

  • Tetninger innen hydraulikk og pneumatikk
  • Statiske flenspakninger og dynamiske tetninger
  • Pakninger til pumper, ventiler og kompressorer
  • Ledende o-ringer/pakninger for skjerming og varmeledende materialer til elektronikk

Otto Olsen har stor kompetanse og kan gi deg som kunde teknisk veiledning for valg av tetnings-og pakningsløsninger som stiller høye krav til materialer og design.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på 63 80 58 42 eller tetninger@oo.no

 

Otto Olsen AS
Trondheimsveien 183
2020 Skedsmokorset
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO980350665

Kontaktperson

KVN
Katja Viggen Nordal
katja.viggen.nordal@oo.no

Send til en kollega

0.078