23948sdkhjf

Nye ABB Coboter fra Robotnorge

| Medlemsnyhet | Bedrift RobotNorge AS

ABB styrker YuMi-samarbeidsrobotporteføljen med GoFa og SWIFTI.

I dag er RobotNorge eneforhandler og integrator av hele ABBs robotsortiment i Norge. Med ABB Robotics i ryggen har de tilgang til det siste og mest anerkjente innen robotteknologi i verden.   

Åtte av 10 arbeidsplasser sier at de vil øke bruken av roboter i løpet av det neste 10-året, pandemien virker som katalysator for å akselerere investeringer i automatisering.

24.02.2021 ble ABBs nye coboter avduket fra HQ i Zurich.  De nye cobotene som ble presentert har fått navnet GoFa og SWIFTI.

De tilbyr høyere nyttelast, hastigheter og utfyller toarms-coboten YuMi og Single Arm YuMi. Disse cobotene vil akselerere selskapets ekspansjon innen segmenter som elektronikk, helsevesen, forbruksvarer, logistikk og næringsmiddel, da de imøtekommer den økende etterspørselen etter automatisering i flere bransjer-

GoFa og SWIFTI er intuitivt designet slik at kundene ikke er avhengige av interne programmeringsspesialister. Dette gjør at bransjer med lav automatiseringsgrad kan betjene sin samarbeidsrobot innen få minutter etter installasjon, rett fra boksen, uten spesialutdannelse.

Utvidelsen av ABBs cobot-portefølje er designet for å hjelpe eksisterende og nye robotbrukere med å akselerere automatisering innen fire viktige megatrender:

  • Skreddersydde forbrukerprodukter
  • Manglende arbeidskraft
  • Digitalisering
  • Usikkerhet

Disse transformerer virksomheter og driver automatisering i nye bransjer. 

La oss hilse på de nye cobotene:

GoFa – CRB 15000
Se video
GoFa – Go Faster. Go Further than ever. Dette er din nye samarbeidende partner for høyere nyttelast inntil 5 kg. Med ledende rekkevidde, avansert sikkerhet, høy brukervennlighet og lett installasjon, vil GoFa hjelpe deg og din bedrift å nå nye høyder.

SWIFITI – CRB 1100
Se video
SWIFTI tilbyr ekstrem hastighet, nøyaktighet og et robust design for nyttelast inntil 4 kg. Den er designet for samarbeid mellom mennesker og coboter. SWIFTI registrerer menneskelig aktivitet i nærheten med en ekstern sikkerhetssensor.

Les mer her

Medlemsnyhet

Bedrift
RobotNorge AS

Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Norge
RobotNorge AS

Send til en kollega

0.062