23948sdkhjf

Color Jet 280 for digital merking i fullfarge

| Medlemsnyhet | Bedrift ACT Logimark AS

TopJet blekkstråleskrivere skriver i høy hastighet med høy presisjon på ulike produkter og emballasje.

ACT Logimark introduserte for 10 år siden TopJet fullfarge blekkstråleskrivere i Skandinavia.

TopJet er blant verdens ledende produsenter av denne type industrielle merkestasjoner som benyttes til fullfargemerking av produkter og emballasje.

TopJet blekkstråleskrivere skriver i høy hastighet med høy presisjon på ulike produkter og emballasje. De fleste installasjoner i dag benyttes til merking av EPS kasser innen fiskeindustrien, hvor merkingen i tillegg til ulike logos i alle farger består av sporkodemerking ved utskrift av strekkoder (Datamatrix og QR-Koder).

Svært høy oppløsning

TopJet blekkstråleskrivere leveres med Seiko skrivehoder som skriver med høy oppløsning (7200 dpi). Blekket som benyttes er UV-basert og sikrer umiddelbar herding og varig merking på alle flater.

Komplett merkelinje

TopJet blekkstråleskrivere leveres vanligvis som komplette merkelinjer som sikrer stabil transport av emballasjen gjennom merkeprosessen, et forhold som har vesentlig betydning for sylskarp merking av bl.a. emballasje i alle kvaliteter! TopJet er en digital merkestasjon som leveres for merking i 1, 2 eller 4 farger med teksthøyde fra et par millimeter og opp til 144 mm (standard som kan økes ved behov – web merking).

Endring av utskrifter: for eksempel forskjellige logoer og individmerker (strekkoder) gjøres raskt via TopJets standard programvare som følger alle installasjoner. TopJet programvare kommuniserer med bl.a. LogiFlow, ACT Logimarks egen programvare for kommunikasjon med ERP-systemer.

TopJet komplett merkestasjon leveres i modeller tilpasset ulike produksjonsbedrifter og pakkelinjer. ColorJet 280 er TopJets seneste modell som leveres i lakkert står eller i rustfritt stål for installasjon i slakterier.

Kontakt oss for mer infomasjon eller tilbud.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ACT Logimark AS

Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Norge
ACT Logimark AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063