23948sdkhjf

Coditherm – meget hardfør og fleksibel merking for plast

| Medlemsnyhet | Bedrift ACT Logimark AS

Coditherm gjør det mulig å merke tekst, tall symboler, strekkoder og annen informasjon på en rekke overflater. Produktene som skal merkes kan være flate eller runde.

Coditherm transfermerking, representerer en ny dimensjon innen termo-transferteknologien, hvor samspillet mellom infrarød varme og transferbånd, er unikt. Merkestasjoner fra Coditherm, leveres i to varianter (H-Pad og I-roller), som begge styres digital gjennom Eidos Software. 

SMARTERE
Med Coditherm kan du skrive ut variable data uten å måtte lagre plater. Skriv ut akkurat det du ønsker, og resultatet er umiddelbart tørt og rent uten spesielle tørkeprosesser.

FLEKSIBILITET
Coditherm er ideell for å markere variable data på små batcher. Et bredt spekter av termiske bånd er tilgjengelig i en rekke farger for alle applikasjoner. Et komplett sett med bokstaver, tall og logoer gjør det mulig å sette opp alle typer merking.

INTEGRERBAR
Coditherm kan leveres som skrivehode eller forhåndsmontert på en halvaotmatisk arbeidsbenk.

KVALITET
Termotransferteknologi garanterer en høyoppløst utskrift som er motstandsdyktig mot slitasje ved for eksempel hyppig vasking, støt, gniss og/eller eksponering for olje, bensin eller alkohol.

ENKELHET
Med det integrerte styrepanelet med touch-skjerm, kan du enkelt justere utskriftsparametere, redigere data hentet direkte fra minnet på enheten, fra en USB-flash-stasjon eller til en tilkoblet datamaskin.

VARIASJON
Coditherm kan skrive ut på overflater med svært forskjellige egenskaper og funksjoner, for eksempel plast, glatt tre eller skinn, stoff eller tykke lag maling på metall.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ACT Logimark AS

Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Norge
ACT Logimark AS

Bilder & videoer

Varig merking på plast og plastprodukter med Coditherm.Varig merking på plast og plastprodukter med Coditherm.Varig merking på plast og plastprodukter med Coditherm.Varig merking på plast og plastprodukter med Coditherm.Varig merking på plast og plastprodukter med Coditherm.Varig merking på plast og plastprodukter med Coditherm.Varig merking på plast og plastprodukter med Coditherm.

Send til en kollega

0.047