23948sdkhjf

Crestabond® - sertifisert etter brannsikringskrav.

| Medlemsnyhet | Bedrift Hans Claussen AS

Scott Bader's Crestabond® konstruksjonslim får ClassNK-sertifikater for brannsikringskravene i Marine Equipment direktiv (MED) 2014/90 / EU

Vi er glade for å informere om at Crestabond® M7-05 og M7-15 strukturlim har fått NK-sertifikater i samsvar med MED 2014/90 / EU for:

MED / 3.1 - Dekk og dekker på dekk. 
MED / 3.18 a - Overflatematerialer og gulvbelegg med lave flammespredningsegenskaper (a) Dekorative finérer
MED / 3,18 c - Overflatematerialer og gulvbelegg med lave flammespredningsegenskaper (c) Gulvbelegg

Nippon Kaiji Kyokai, kjent som ClassNK eller NK, er et skipsklassifiseringsmiljø. ClassNK tilbyr forskjellige tekniske tjenester inkludert kartlegging og klassifisering av skip og marine strukturer basert på tekniske uavhengig utviklede regler, lovpålagte undersøkelser utført på vegne av mer enn 110 flaggstater, sertifisering av styringssystemer basert på ISO og andre internasjonale standarder, samt andre tjenester for å beskytte skip, mannskaper og gods - og det marine miljøet. Med omtrent 250 millioner bruttotonn eller rundt 20% av verdens handelsflåte i registeret, er ClassNK et av verdens største klassifiseringsselskaper når det gjelder bruttotonnasje under klasse. ClassNK er en global organisasjon med et nettverk av over 130 kontorer over hele verden.

Ingrid Skalleberg er produktsjef for lim i Scott Baders og sier: "Å oppnå disse MED-godkjenningene er et viktig skritt fremover for veksten i våre strukturelle lim til skipsbyggingsindustrien. Vi er veldig stolte og glade for å tilby industriledende MED-godkjente strukturlim til skipsbyggingsindustrien over hele verden. ”

Denne siste serien med godkjenninger demonstrerer Scott Baders forpliktelse til å utvikle og levere industriledende lim. Tidligere har Scott Bader's Crestabond® M7-05 og M7-15 fått NKs godkjenningsbevis for applikasjoner som involverer liming av stål. Også for GFRP-bindingsapplikasjoner har Crestomer® 1150PA, 1151A, 1152PA og 1153PA alle fått NKs godkjenningsbevis.

Ta kontakt med oss om lim. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hans Claussen AS

Skuiveien 41
1339 Oslo
Norge
Hans Claussen AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.048