23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Produksjon av desinfeksjonsmidler med Busch vakuumteknologi

På grunn av hygienetiltakene i kampen mot COVID-19 øker behovet for desinfeksjonsmidler stadig. Kjemikaliebedrifter over hele verden har utvidet produksjonskapasiteten eller gått over til produksjon av de viktige desinfeksjonsmidlene.

En av kundene hos Busch Vacuum Solutions i Canada gjorde akkurat det; gikk over fra produksjon av tetningsmidler som silikon og lim for anleggsbransjen til produksjon av desinfeksjonsmidler.

Kunden bruker R5 vakuumpumper i blandeprosessen for avgassing og for å unngå oksydering. De samme pumpene brukes i emballeringsprosessen. Vakuumpumpene der er installert for plukking og plassering av pappemballasje for de ferdig fylte flaskene og beholderne med desinfeksjonsmidler. Sprayflaskene med desinfeksjonsmidler produseres hovedsakelig for bruk på skoler og for ansatte på sykehus, matvarebutikker, eldrehjem, fabrikker og anleggsområder. Ved å ta i bruk Busch vakuumteknologi kunne kjemikaliebedriften hjelpe til med å dekke mangelen på desinfeksjonsmidler og støtte opp om de forebyggende tiltakene i kampen mot COVID-19.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047