23948sdkhjf

Hastelevering av vakuumpumper til amerikansk helsevesen

| Medlemsnyhet | Bedrift Busch Vakuumteknikk AS

I den nåværende pandemien er det blitt enda viktigere å ha et pålitelig forhold til sine forretningspartnere. Busch Vacuum Solutions leverte denne uken et oppdrag på kort varsel til en av sine mangeårige kunder i den medisinske industrien i USA.

Kunden er spesialisert i produksjon av vakuum- og overtrykksystemer for sykehus. Produsenten av medisinsk gassutstyr regnes som del av den kritiske infrastrukturen definert av USAs sikkerhetsdepartement. Siden sykehusenes kapasiteter utvides for å møte det økende antallet koronapasienter øker også produksjonen av slike medisinske systemer.

Vakuum er nødvendig på helseinstitusjoner for å sørge for riktig suging under medisinske prosedyrer og pleie. Busch var på veldig kort tid i stand til å levere 36 R5 lamellvakuumpumper til FEMA (USAs føderale nødadministrasjonsetat) slik at de kunne ta i bruk nye trailersykehus med intensivsenger i felten. 

Busch-teamet i USA gjorde alt de kunne for å få gjennom bestillings-, produksjons- og forsendelsesprosessen av disse kritiske vakuumenhetene i rekordfart. Enhetene bygges inn i trailere som  utplasseres på flere steder over hele landet. Der det trengs, vil de bli brukt ved nødhjelp for pasienter som trenger det. Med det høyeste antallet smittede mennesker i verden, trengs disse vakuumenhetene innstendig på sykehus i USA.

Medlemsnyhet

Bedrift
Busch Vakuumteknikk AS

Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Norge
Busch Vakuumteknikk AS

Send til en kollega

0.063