23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Effektive løsninger for å slipe

TYROLIT POWER er et innovativt slipesystem som revolusjonerer måten du sliper kompositt

TYROLIT revolusjonerer dagens slipteknikker. Tester viser at du vil reduser tidsbruk til sliping kraftig, mens overflaten får en perfekt og jevn finish. For å klargjøre overflater til nytt belegg eller videre behandling finnes det ikke bedre løsning. Gjennom kombinasjonen av en uovertruffen levetid og en svært effektiv pusseprosess økes produktiviteten og behov for etterslip blir borte. Dessuten, TYROLIT POWER genererer mye mindre støv og gir minimale vibrasjoner for operatør, så løsningen forbedrer HMS betydelig. Helse og sikkerhet er det aller viktigste. 

TYROLIT POWER brukes til mange typer flater som skal slipes. Er det spesielt harde flater eller kurvete flater, forsøk oss. Det eliminer behovet for etterslip. TYROLIT POWER gjør jobben presis og feilfri – så støvfritt sliping kan bli.

Vi har håndmodeller, men også en større modeller som man tar med seg opp i formen eller støpet og som nærmest klatrer av seg selv oppover vertikale vegger mens den gjør jobben.  

Ta kontakt med oss for å forsøke våre demomodeller. Send en epost tli office@hc-as.no eller gå inn på  www.hc-as.no og finn din kontakt. 

Hans Claussen AS
Skuiveien 41
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO911069911

Kontaktperson

Jonas Claussen
Daglig leder
+47 90553092 jonas.claussen@hc-as.no

Send til en kollega

0.083