23948sdkhjf

Effektive løsninger for å slipe

| Medlemsnyhet | Bedrift Hans Claussen AS

TYROLIT POWER er et innovativt slipesystem som revolusjonerer måten du sliper kompositt

TYROLIT revolusjonerer dagens slipteknikker. Tester viser at du vil reduser tidsbruk til sliping kraftig, mens overflaten får en perfekt og jevn finish. For å klargjøre overflater til nytt belegg eller videre behandling finnes det ikke bedre løsning. Gjennom kombinasjonen av en uovertruffen levetid og en svært effektiv pusseprosess økes produktiviteten og behov for etterslip blir borte. Dessuten, TYROLIT POWER genererer mye mindre støv og gir minimale vibrasjoner for operatør, så løsningen forbedrer HMS betydelig. Helse og sikkerhet er det aller viktigste. 

TYROLIT POWER brukes til mange typer flater som skal slipes. Er det spesielt harde flater eller kurvete flater, forsøk oss. Det eliminer behovet for etterslip. TYROLIT POWER gjør jobben presis og feilfri – så støvfritt sliping kan bli.

Vi har håndmodeller, men også en større modeller som man tar med seg opp i formen eller støpet og som nærmest klatrer av seg selv oppover vertikale vegger mens den gjør jobben.  

Ta kontakt med oss for å forsøke våre demomodeller. Send en epost tli office@hc-as.no eller gå inn på  www.hc-as.no og finn din kontakt. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hans Claussen AS

Skuiveien 41
1339 Oslo
Norge
Hans Claussen AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.065