23948sdkhjf

Vær kreativ med rørperler

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

En av aktivitetene som de aller fleste antakeligvis husker å ha holdt på med når de var små er rørperler.

Dette er altså de små perlene med hull i som man setter på et brett i en eller annen form eller fasong, og som man deretter kan smelte sammen ved å bruke et strykejern og matpapir. Rørperlene finnes i alle mulige slags farger og kan også fås i ulike størrelser. Et av merkene av rørperler er Hama perler, som er godt kjent på markedet. Dette er en produsent som også har et stort utvalg av rørperler i forskjellige størrelser og farger. Hama perlene kommer i tre forskjellige størrelser: Hama Maxi, Hama Midi og Hama Mini, hvor Hama Maxi er den største varianten og Mini de aller minste perlene. '

De forskjellige størrelsene gjør at barn i ulike aldre kan bruke dem, ettersom den minste varianten er for små til at mindre barn kan bruk dem. Har man barn i ulike aldre kan det derfor lønne seg å kjøpe perler i forskjellige størrelser slik at alle kan få bli med på leken. For å se utvalget av farger og størrelser kan man også følge denne lenken her.

Lag hva som helst
Rørperler kan som sagt brukes til å lage så å si alt mulig. Man kan lage former og fasonger som kan henges opp som pynt, ulike motiver eller bare perle og se hvordan mønsteret ender opp med å se ut til slutt. Dersom man ønsker å lage et bestemt motiv kan man også få kjøpt små hefter som gir deg en oppskrift på hvordan man kan lage de utvalgte motivene. Dette kan være alt fra enklere motiver som en sol eller en blomst, eller mer avanserte figurer som kjente figurer fra film eller Disney. Også størrelsene kan man variere ganske mye, ved å kjøpe perleplater av ulike størrelser.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063