23948sdkhjf

Unngå å binde deg til dyre mobilabonnement og kjøp en brukt mobil

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Mange av dagens mobiler kommer i dag med en pris hvor man kan betale ned mobilen over tid, gjennom å binde seg til et bestemt mobilabonnement og en mobiloperatør i et år.

De aller fleste av oss velger også disse avtalene, ettersom det ellers ville blitt ganske dyrt å betale hele summen for mobilen på én gang. Mange av de nyeste mobilene på markedet kan koste opp mot 10.000 kroner og mer, og det er da ofte gunstig å kunne betale den ned over en viss periode.

Når det kommer til mobilabonnementet ender man i de fleste tilfeller også opp med å betale mer for mobilen, fordi man ofte ikke får det billigste mobilabonnement i avtalen. Dette er derfor noe man bør tenke på dersom man skal kjøpe ny mobil med bindingstid. Det finnes selvsagt andre alternativer og man kan for eksempel velge å kjøpe en mobil uten bindingstid.

Velg brukt og spar miljøet
Et godt alternativ i dag er å kjøpe en brukt mobil. Dette kan være fra noen man kjenner, eller fra sider på nett hvor det selges brukte varer. Kjøper man en brukt mobil vil man ofte betale en brøkdel av hva mobilen kostet som ny, i tillegg til at det er langt bedre for miljøet å ikke kjøpe ny mobil hele tiden.

Nye mobiler krever en del å lage og kommer med materiale som både plast og mobilbatteri, som ikke er mer miljøvennlig. Kjøper man brukt bidrar man derfor ikke til dette forbruket i like stor grad, og det er et miljøvennlig valg. Flere butikker videreselger i dag også brukte mobiler som fungerer, slik at man kan være sikker på at mobilen fungerer som den skal og at man ikke blir lurt. Et siste alternativ er å spørre venner og familie om noen har en mobil som ikke brukes.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.058