23948sdkhjf

Lys opp veien for et bedre miljø

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Vi lever i en tid der den ene dommedagsprofetien etter den andre handler om hvor ille miljøet har blitt behandlet av oss mennesker.

Opp gjennom bare de siste tiårene har menneskets effekt på miljøet vært ufattelig skadende. Dette er på ingen måter en irreversibel effekt enda, men det kan se ut som den vil bli det med mindre vi mennesker tar opp stridsøksa. Det finnes forøvrig mange måter vi kan være med på å bære frem gode verdier.

Et av de kanskje enkleste grepene vi kan gjøre er å endre våre forbruker vaner. Dette er derimot enklere sagt enn gjort. Mange har opparbeidet nettopp det navnet indikerer, vaner, og disse er vanskelig å bryte ut av. Derfor er det viktig å komme opp med gode substitutter. Et meget godt substitutt som har kommet opp innenfor bruk av elektrisitet er designerlamper som har et fokus på miljøet. Her er det store muligheter for deg til å spare miljøet, uten å i grunn gjøre noe kompromiss. Faktisk kan du bare gjøre ditt hjem finere med disse lampene.

Velg miljøbevisst når du kjøper lamper
Det har seg nemlig sånn at de lampene du nå har i hjemmet mest sannsynlig hverken lyser sterkt eller konverterer lyset spesielt bra. Med andre ord bruker de mye strøm, men produserer lite lys. En ny og ikke minst miljøbevisst lampe kan være med på å gi deg både i sekk og pose. For der du nok føler trangen til å hjelpe miljøet, så ønsker du ikke altfor mange kompromisser. Det er her nye lamper dog kan være løsningen.

Det finnes nemlig mange av disse miljøbevisste lampene som også har et stort fokus på design. Designerlamper vokser nemlig i popularitet, og de nye lampene, så vel som pærene som tilhører disse, stiller helt andre krav til miljøet enn de gamle lampene du har i hjemmet. Dessuten drar gamle elektroniske enheter ut mye større mengder strøm, uten at dette gjør deg noen tjeneste. Faktisk vil dine nye designerlamper både lyse bedre og senke strømregninga og forbruket ditt!

Mange alternative lamper venter deg
En gjennomsnittlig nordmenn legger ikke altfor mye i et lampekjøp, men det er i grunn ganske synd. Enten det er i det private eller i næringslivet, så kan en lampe fra en produsent slik som Scan Studio virkelig utgjøre en forskjell. Her får du nemlig ikke bare den helt vanlige lampen som passer inn i et hvilket som helst hjem eller en hvilken som helst bedrift. Her får du heller en lampe som utfordrer både på design, lysstyrke og ikke minst miljø.

Tiden er forbi der vi bare kan ignorere miljøet, og det er sannelig på tide at vi alle tar opp stafettpinnen. Mange steg kan være vanskelige her, men til gjengjeld finnes det enkelte ting vi kan gjøre for å redde miljøet, uten at det egentlig koster oss. I enkelte tilfeller kan det faktisk bare være en gode! Et innkjøp av designerlamper er et slikt tilfelle, så skaff din designerlampe i dag da vel!

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063