23948sdkhjf

BONDERITE for industriell rengjøring

| Medlemsnyhet | Bedrift Hans Claussen AS

BONDERITE gir deg et rensemiddel for hvert trinn i produksjonsprosessen. Hans Claussen AS lagerfører et bredt utvalg BONDERITE produkter fra Henkel.

Alle metalloverflater må være olje- og flekkfrie i alle faser. Henkel har mange års erfarring med overflatestoffer som tilbyr rengjøringsmidler av topp kvalitet i alle prosesser. Produktene er formulert til å imøtekomme alle spesifikasjoner for alle faser, påføringsmetoder, miljøer, temperaturer eller underlag, samtidig som de miljømessige kravene overholdes. 

Den høye kvaliteten og effektiviteten til Henkels produkter gir en betydrlig økning av prouksjonskvalitet og bidrar til å redusere driftskostnadene. 

Viktige bruksområder er driftskompatibilitet og avsluttende nøytral avfetining med midlertidig rustbeskyttelse, vann og oljebasert rustbeskyttelse, ekstra kraftig avfetting før overflatebehandling og lakkering, lakkfjerning, malingsavklebring, avsaklling av syre og syrebehandling. 

HANS CLAUSSEN AS lagerfører et bra sortiment BONDERITE produkter. Ta gjerne kontakt med oss om behov. 

Ta gjerne kontakt med Per Løining på pl@hc-as.no mob. 988 30 549 or Ken-Terje Nordhus ken-terje.nordhus.henkel.com mob. 915 66 387


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hans Claussen AS

Skuiveien 41
1339 Oslo
Norge
Hans Claussen AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063