23948sdkhjf

GNP Energy utfordrer strømmonopolet

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Det er de aller færreste av oss som kan klare seg uten strøm i hverdagen.

Vi tar simpelthen strøm som en selvfølge. Kjøleskapet og fryseren skal alltid være tilsluttet strøm, og om kvelden skrur vi på lyset og fjernsynet. Vi ville også få store problemer når vi skal lage mat og vaske klær, hvis ikke vi hadde hatt tilgang på strøm.

Men det er selvfølgelig ikke bare i hverdagen vi bruker strøm. Vi nordmenn er glade i å ferdes i naturen, og mange av oss har en hytte. Nå til dags er det nok ikke mange hytter igjen i den norske fjellheimen som ikke har strøm, selv om vi nok ikke bruker like mye energi på hytta som vi gjør hjemme.

GNP Energy gjør det enkelt å skifte strømleverandør
Strøm er noe vi alle trenger, og det er noe vi betaler mange penger for. De ulike strømleverandørene leverer ofte strøm med svingende priser, alt avhengig av tilbud og etterspørsel. Ofte kan det lønne seg å skifte strømleverandør med jevne mellomrom, slik at man hele tiden kan sikre seg de billigste prisene på strøm.

Likevel er det mange mennesker som ikke orker tanken på å skifte, og tenker at et skifte av strømleverandør er forbundet med ekstra arbeid og kommunikasjon frem og tilbake. Dette er ikke tilfellet hvis du skifter til GNP Energy – faktisk tar det bare to minutter.

GNP Energy – strøm på den effektive måten
GNP Energy er en uavhengig strømleverandør. Det vil si at de ikke har en egen kraftproduksjon, men kjøper strømmen selv på markedet. Det sier seg selv at GNP Energy jobber hardt for å kjøpe strøm til den aller laveste prisen, og dette er din garanti som kunde for at du får den billigste og beste prisen på strømmen. Les mer her om GNP Energy.

GNP Energy til private
GNP Energy leverer strøm til både bedrifter og private husholdninger. Som kunde kan man velge mellom flere forskjellige pakker, med fokus på en oversiktlig strømregning.

Det er ingen som er like, og slik er det heller ikke når det kommer til hva vi har behov for når det gjelder hvilken strømavtale som er best for oss. Hos GNP Energy kan man som privatkunde velge mellom forskjellige avtaler. Ofte kan det være greit å vite hvor mye man skal betale i strøm i kvartalet. Da kan fastprispakkene være de riktige for deg. Flytende Pris kan være det rette hvis du gjerne vil ha en jevn og rimelig strømavtale.

Folkepakka er et eksempel på en avtale som passer perfekt hvis du ikke har store behov for forutsigbarhet, siden prisene følger markedssvingningene gjennom året. Dessuten følger det en Fornøydgaranti med avtalen, noe som innebærer at du kan få pengene tilbake. Folkepakka er en god strømavtale uten bindingstid med strøm til forvaltningspris. Pakken demper prissvingninger på markedet og unngår pristopper.

GNP Energy til bedrifter
Du har forskjellige valgmuligheter hvis du som bedrift blir kunde hos GNP Energy. Den Flytende pris-avtalen har ingen bindingstid, og prisene følger svingingene på markdet. Hvis du velger Marked-avtalen følger du den månedlige spotprisen, og denne avtalen har heller ingen bindingstid. Med Handelspakken unngår du ubehagelige overraskelser, og strømmen blir levert til forvaltningspris. Dessuten får du en garantipris de første 3 månedene.

Den siste pakken heter Optimal-pakken. Denne pakken er simpelthen skreddersydd til virksomheten din, og gir deg strøm til forvaltningspris, i tillegg til et pristak som fjerner pristoppene. Her får du også en avtaletid som gjør prisen forutsigbar, og det eneste du skal gjøre er å kontake GNP Energy for å få i stand en avtale.

Ung og erfaren strømleverandør
Det er ikke mange veirksomheter som kan kalle seg unge og erfarne. Men det er faktisk tilfellet med GNP Energy. Selskapet er norsk, og har hovedkvarteret sitt i Sandefjord. Men GNP Energy leverer også strøm til Danmark, Sverige og Finland, i tillegg til Norge.

Virksomheten ble startet i 2010, men de ansatte har lang erfaring og fartstid innenfor kraftbransjen. Og i tillegg til et primært fokus på billige strømpriser, er målet å bygge en sterk merkevare med sterke kundeforhold, forutsigbar pris og den aller beste kundeservicen i landet. GNP Energy er også på YouTube, hvis du har lyst på mer informasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.072