23948sdkhjf

Har vi kommet til et veiskille?

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Kampen for miljøet har pågått i mange tiår, og selv om global oppvarming riktignok er et nyere konsept, så har det blitt snakket om miljøet lenge.

Kanskje aller klarest har problemet med forsøpling vært. Siden menneskene satte sine ben på jorda har miljøet sakte men sikkert blitt kjørt til et bristepunkt. Spesielt ille ble det selvfølgelig etter den industrielle revolusjonen. Allikevel skulle dette på langt nær være det verste som skjedde, og klimagassutslippene skulle øke eksponentielt i lang tid da flere og flere benyttet seg av fossile drivstoffer for fartøy.

Spesielt ille ble det når personbilen ble et vanlig skue hos en privatfamilie. Den dag i dag snakker vi fortsatt mye om miljøet, men det er med en mye mer seriøs tone enn noensinne før. Det kan fort argumenteres for at vi endelig har kommet til et veiskille innen miljøet. Enten det er å begrense bruken av plast, kjøpe en miljøvennlig lampe fra Northern Lightning, eller rett og slett bare gå eller sykle til jobb, så er folk mye mer med på å gjøre en forskjell. For at en trend virkelig skal kicke inn, så er det utvilsomt viktig at folk blir med frivillig. Det er det som skjer nå, og vi kan bare glede oss til fortsettelsen.

Bli med på trenden du også
For at miljøet skal bedres, så er det viktig at hver eneste aktør innad i det tar i et tak. Dette gjelder selvfølgelig deg også. Det kan være vanskelig å vite akkurat hvor en skal starte, men det finnes mange små steg. For eksempel kan du begynne å bli bevisst på dine innkjøp. Enten du bestemmer deg for å benytte handlenett, kjøpe miljøbevisste lamper fra Lampemesteren, eller kanskje kjøpe en el-bil, så finnes det mange steg i riktig retning. Selvfølgelig er det ikke alltid like lett, da en naturligvis sjelden ønsker å betale den ekstra prisen.

Allikevel er miljøbevisste valg ganske så artige, i den forstand at de kanskje koster mye nå, men det er prisen vi er nødt til å betale for at fremtidige generasjoner skal ha en planet å leve på. Dessuten er mange miljøbevisste valg, slik som el-bil og kontrollering av strøm for eksempel, kanskje dyrt nå, men det lønner seg i fremtiden. Det er nemlig slik at bærekraftige valg som oftest koster mer i det korte løp, men kostnadene inn i fremtiden, og det bare noen år fremover, kan ikke sammenlignes engang.

Miljøet trenger deg
Kanskje har du sett venner og familie starte å leve et mer miljøbevisst liv? Kanskje er det sånn at du bare har hørt om hvordan en lever det? Uansett så finnes det enkle steg rent praktisk sett som du kan ta for å være en bedre venn for miljøet. Dersom du tar kortere dusjer, går i stedet for å kjøre bil, tar kollektivtransport, skrur av lyset i rom du ikke bruker, og mye, mye mer, så kan du utgjøre en stor forskjell. Miljøet trenger deg sårt, og det er på tide at du står opp for miljøet nå!

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.057