23948sdkhjf

Ioniseringssystemer gir for flere ioner i luften - og dermed REN LUFT

Selges
Utløper
21. september 2022
Stand
Ny

UVC-lys har fått mye oppmerksomhet i forbindelse med koronakontroll. Hos FHS fokuserer vi, i tillegg til UVC, også på en annen teknologi, som vi allerede holder luften ren med i over 500 matselskaper i Skandinavia, nemlig

IONISERING

med Airgenics ioniseringsteknikk.

Kort om ionisering:

Ionisering er en naturlig prosess som finner sted overalt. Både inne og ute. Ionisering er å konvertere et atom eller molekyl til et ion ved å legge til eller fjerne ladede partikler som elektroner. Ved ionisering av luft dannes ionepar bestående av et fritt elektron og et positivt ion.

Et konkret eksempel på et ion-nivå inne i et produksjonsrom er 0-10/cm3. Når vi i stedet oppholder oss ute i skogen eller ved sjøen er det 200 - 1000 ioner. Og når vi opplever at tordenvær virker rensende på luften, er det fordi det er over 15.000 ioner i luften/cm3.  FHS Scandinavia streber etter å oppnå ca. 1.000 ioner i luften, når vi ioniserer med Airgenics teknologi. Dette kaller vi å bruke naturens egen måte til å regenerere seg selv, og matche det ion-nivået som er naturlig i luften når vi f.eks. er i skogen eller ved sjøen.

Se video om hvordan luften holdes ren i en produksjon:

Du kan også lese mer om ionisering på nettstedet vårt under 

LUFT

 eller på 

Airgenics nettsted

.


 
Selger
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +47 90045234

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

4.172