23948sdkhjf

Demontering/Montering Demontering av Maskiner

Selges
Utløper
24. april 2021
Stand
Brukt

Demontering av Maskiner
Behøver du noen med ekspertkompetanse på demontering av maskiner som skal flyttes? Brukte Maskiner Norge består av eksperter innen flere forskjellige områder som bruker sin kompetanse på demontering, frakt og montering av maskiner for industrien.

Vi sørger for å holde orden under demontering av maskinene
Vi har lang erfaring med nedpakking av store industriinstallasjoner, dette gjør at vi har gode rutiner for utarbeiding av dokumentasjon for både mekanisk og elektriske komponenter. Vi har dermed oversikt over alle deler og hvor de skal monteres i ettertid, remontering kan dermed skje av andre aktører.

Demontere og flytte industrimaskiner? Vi hjelper deg med hele prosessen
Vi tar gjerne på oss komplette flyttinger der vi sørger for å demontere alle maskiner, flytte og montere på nytt sted. Det er ingen geografiske begrensninger på hvor vi utfører arbeidet, og dersom du ønsker å flytte store maskiner til utlandet, har vi maskinpark til å utføre dette.

Moderne maskinpark og kompetente medarbeidere
Brukte Maskiner Norge kan tilby hele produktspekteret fra montering/demontering av enkelte maskiner til komplette anlegg. Med høy kompetanse, lang erfaring og en moderne maskinpark kan vi tilby tjenester av høy kvalitet og sikkerhet.

Dersom du ønsker mer informasjon om demontering av maskiner eller noen av våre andre tjenester, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post – info@bruktemaskiner.com
Selger
Brukte Maskiner Norge
Johan Berentsens Vei 41, Gnr 150
5899 Bergen
Norge

Brukte Maskiner Norge
Telefon: +47 97321010
Fax: +47 97321011

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

0.11