FLOW lansere nye vann jet

Selges
Opprettet
Utløper
7. april 2018
Stand
Ny
Produsent
FLOW
Modell
NY

Flow som er verdensledende innen vann jet, tilbyr det mest modeller i alle størrelser og til alle budsjetter. Flow gjorde vann jet raskere, mer nøyaktig. Flyttet grensene for trykk oppover til 6500 bar.  Muligheten til å skjære komplekse former, samtidig gjør det enklere å bruke.
Vi hjelper våre kunder skjære alt, fra prototype til produksjon, produkter av alle former og størrelser. Med flere nyvinninger, mer innovasjon, flere patenter, mer lidenskap.

NanoJet:

NanoJet er et svært nøyaktig, liten-format vann jet maskineringssenter. Banebrytende design, er vår NanoJet en lukket, alt-i-ett-løsning som gir presis, ren og stille skjæring.

Mach 300

Mach 300 er bygd for å gi pålitelig ytelse som du kan stole på. Kombinere avansert Flow vann jet teknologi i en liten pakke, minimerer Mach 300 innvirkning på gulvplass - og din lommebok.

Mach 500

Mach 500 er uten sidestykke i nøyaktighet, hurtighet og fart, noe som gjør den til mest produktive løsningen. Systemet er revolusjonerende når det gjelder pålitelighet og produktivitet, støttet av den eneste omfattende serviceprogram i vann jet. Unikt fleksibel, kan Mach 500 være alt du vil, eller akkurat det du trenger.
Selger
LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge

Trond Aasen
Telefon: +47 90771853


Se nettsiden
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

0.226