23948sdkhjf

RASCH TR: Temperering af chokolade

Selges
Utløper
7. juli 2022
Stand
Ny
Produsent
RASCH
Modell
RASCH TR

Salicath er eksperter i temperering af chokolade og forhandler maskinen RASCH TR fra vores leverandør RASCH.

RASCH TR findes i 5 forskellige størrelser med kapacitet på henholdsvis 500, 1.000, 1.500, 2.000 og 2.500 kg/time

RASCH TR kan også temperere fedtfattige chokolade masser med et fedtindhold helt ned til 26 %.

RASCH TR kan temperere chokolade masser indeholdende hele hasselnødder, alle former for hakkede eller knækkede nødder og visse tørrede frugter eller små stykker nougat.

Maskinen er konstrueret så den er meget rengøringsvenlig.

Se også:

www.salicath.dk



Kontakt:

Salicath ApS

Tlf: 4016 1201

E-mail;

jensaage@salicath.dk




Selger
Salicath ApS

Salicath ApS
Troensevej 25c
5700 Svendborg
Danmark

Helle Brandt
Telefon: +45 40161201

Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

0.109