23948sdkhjf

Rørbøyer med dor

Selges
Utløper
12. januar 2019
Stand
Ny


Rørbøyemaskiner fra Sommer Maschinenbau GmbH (Tyskland) kjennetegnes blant annet ved sin høye stabilitet og kraftig design. Med en rørbøyer med dor oppnår du minste mulig radius på dine bøye jobber. Røret får støtte på innsiden og utsiden av røret under bøye prosessen som sikrer perfekt resultat. Du kan enkelt sette opp program direkte på maskinen eller på PC.

Bøye aksen er automatisert, posisjonering som lengde og vridning gjøres manuelt. Disse rørbøyerene har klare fordeler fremfor dyre og lite fleksible helautomatiske maskiner på grunn av de optimaliserte posisjonerings muligheter.

Rørbøyerene er av høy kvalitet og kan brukes til enkle og doble skift. Fordelene med halvautomatisk mot full automatisk er at de har en lavere kost pris og mer fleksibilitet. Det tar langt kortere tid og programmere en geometri og skifte av verktøy.

Riktig valg av bøyemaskin avhenger av den respektive oppgaven. Takke være mange års erfaring og videreutvikling av maskiner, har vi kompetansen til og tilby rett maskin til dine prosjekter. For absolutt sikkerhet, tilbyr vi bøyetester, dette gjøre på vår fabrikk.

Standard utstyr:
- PLC Kontroll
- Digitalt display av lengde og vridning
- Manuelt stopp system
- Hydraulisk rør oppspenning
- Justerbart låse trykk
- 3-bakk chuck
- Kontroll panel

Standard modeller:
S42 med Kap. Maks Ø42mm
S54 med Kap. Maks Ø54mm
S60 med Kap. Maks Ø60mm
S80 med Kap. Maks Ø80mm
S90 med kap.Maks Ø90mm

For flere typer rørbøyere sjekk ut prmaskin.no
Selger
PR Maskin AS
Postboks 82
4356 KVERNALAND
Norge

Eirik Røsand
Telefon: +47 51486209
Fax: +47 51481139


Se nettsiden
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

0.382