23948sdkhjf
Sponsored content

Om nye kjøkken 2020

Endelig er dagen her, dere har bestemt dere for at kjøkkenet skal få en renovasjon.

Det har ikke vært endret på over 20 år, og nå er tiden moden. For kjøkken er noe av det nordmenn pusser opp aller mest. Det pusses opp om lag nye kjøkken hver eneste dag og mange bruker fantastisk mye penger på det. Det er som regel nye hvitevarer de bruker masse penger på, men det betyr ikke at man må bruke mye på interiøret.

Det er ofte noen ting som går igjen når vi spør hva folk vil fikse på kjøkkenet sitt. Det er gjerne skapfordelingen, nytt kjøkkenbord eller fargene, men mange nevner også benkeplaten. Velger man å skifte benkeplaten kan uttrykket på selve kjøkkenet bli helt nytt.

En smart løsning er laminat benkeplate, fordi disse er anvendelige og har mange forskjellige preg, fordi de kan formes slik at de ser ut som andre materialer. Dette er viktig for å skape et trivelig oppholdsrom hvor man kan nyte kaffen mens man leser siste nytt eller hører på radioen.

Laminat er billig og slitesterkt

Det er nesten en liten hemmelighet at nytt kjøkken ikke trenger å være dyrt, for mange bruker forholdsvis mye mer penger enn de hadde trengt. En ny benkeplate kan som sagt gjøre at man får den nye given og rett og slett blir gladere. Liker man for eksempel et maskulint uttrykk, kan man få laminat benkeplate i eik eller stein som har et robust utseende, mens liker man duse farger, kan en eikepreget benkeplate være tingen.

Laminat er uansett rimelig på grunn av materialene som brukes. Disse er gjerne overskuddsmateriale som freses opp til spon og settes sammen under høyt trykk. Men laminat har også andre fordeler, slik som at den tåler veldig høy varme og er veldig slitesterk.

Det som likevel er viktig å huske på er jo sørge for å drenere bort vann i skjøter ved å legge på fugemasse eller en list av for eksempel aluminium. Da blir alt tett og holdes fritt for vann.

Pusser man opp for å leie ut eller i et moderne hjem kan laminat være løsningen på mange problem. Et kjøkken som ser slitt og kjedelig ut er ikke morsomt selv om man har de nyeste hvitevarene med alt av moderne teknologi. Sliter man med å finne inspirasjon, går det an å finne laminat benkeplater eller kjøkkenplater i andre materialer dersom det er nødvendig.

 

Send til en kollega

0.032