23948sdkhjf
Sponsored content

Slik får du et nydelig oppdekning til sommeren

Om sommeren er det mange som ønsker å glede seg over det fine været, og hva bedre enn å invitere dine kjære på en nydelig sommermiddag.

Dra nytte av Norges beste sesong ved å sitte utendørs og servere god kjølig mat og drikke. Når det gjelder å få til en fin bordsetting og oppdekning, kan det være litt av en kunst, og nettopp derfor gir vi deg her våre beste triks når det gjelder akkurat dette.

Tema
Bestem deg for et tema som du bruker som grunnlag for å kunne sikre at oppdekningen blir så enhetlig som mulig. Hvis du har vanskelig for å bestemme deg for et tema, kan du for eksempel kikke på Pinterest eller Instragram der du kan sjekke gjennom mange inspirasjonsbilder gjennom forskjellige passende hashtags. Kanskje bor du på landet og vil glede deg over den landlige følelsen? Da kan det være aktuelt å få inn mye lin og tremateriale i oppdekningen. Hvis du skal være på stranden i stedet, kan det være lurt å komme inn i tropiske elementer i stedet for å dra på stranden. Et tips er at ikke bare oppdekningen skal følge temaet, men også maten, drikken, og alle dekorasjoner.

Dekorasjon
Hvis du har mulighet ville det være greit å ha selvplukkede blomster ved din middag i sommer. Delvis fordi det er veldig atmosfærisk og koselig, men det er også bra for lommeboken etter kjøpte blomster ofte er veldig dyre. Du vil jo ikke bruke alle pengene på noe som vil dø innen noe dager. I tillegg vil gjestene sette pris på at du har lagt manken til litt ekstra! Blomstene kan enten plasseres i mindre vaser på bordet eller plasseres direkte på lerretet som de er. Uansett hvordan du pynter med blomstene, vil de bli satt pris på av gjestene og få alt å se litt ekstra pent ut i billeder!

Tekstiler
En duk i en hvit farge eller annen lys farge vil gi et mer rolig og sommerlig utseende på oppdukningen, og nettopp derfor anbefaler vi at du investerer i dette. Det er både pent å ha duken over hele bordet eller flere løpere nederst på bordets kortsider. Hvis du vil legge litt ekstra energi på oppdukningen, er linservietter en enkel måte å få duken til å føles mer eksklusiv og litt ekstra flott. Hos Georg Jensen Damask er kan du finne både duker, linservietter og andre elegante tekstiler av høy kvalitet og i flotte mønster som passer både til hverdags og fest, så kikk gjerne der for å ta oppdukningen din til neste nivå!

Belysning
Belysningen er viktig och derfor skal du gjerne investere i lysslynger og lykter. Dette gjelder spesiellt hvis middagen går til kvelden ettersom du med god beslyning kan sitte oppe och forsette å snakke og hygge deg. Et annet tips er å tenne levende lys som du plasserer midt på bordet for virkelig å oppnå den koselige følelsen av en hyggelig sommerkveld med venner og familie.

 

Send til en kollega

0.032