23948sdkhjf

Vil du bli en robot ekspert?

Undervisnings region
Norge > Rogaland > Klepp
Periode(r)
27. mars 2023

2. april 2023
17. april 2023

23. april 2023
2. mai 2023

7. mai 2023
22. mai 2023

28. mai 2023

Vil du lære å programmere ABB roboter, bli bedre kjent med fleksible produksjonslinjer eller interessert i å kunne visualisere og simulere robotanlegg?

RobotNorge har satt opp nye kurs  for første halvår 2023:

  • Grunnleggende robotprogrammering: uke 10, 13 og 21

Kurset gir deg den grunnleggende kunnskapen du trenger for å drifte en robotcelle, hvordan bevege roboten og lage enkle programmoduler og rutiner. I tillegg lærer du om optimalisering av program i sammenheng med bevegelser, syklustid og programstruktur. Avslutningsvis får du en introduksjon til RobotStudio, verdens mest brukte offline robotprogrammeringsverktøy.

  • Kollaborativ Robot kurs: uke 18

Vi tilbyr opplæring med kollaborative roboter som egner seg svært godt til hurtige endringer av produksjonslinjer. Kunnskap om kollaborative roboter gir deg verktøyene du trenger for å ha effektiv produksjon ved små serier.

Kurset tar for seg programmering via lead through, blokk- og tekstprogrammering. Du får også en innføring i grunnleggende sikkerhet med kollaborative roboter, samt fordeler og ulemper sammenlignet med tradisjonelle industriroboter.

  • RobotStudio: uke 16

RobotStudio er verdens mest brukte offline robotprogrammering- og simuleringsverktøy. Dette muliggjør konstruksjon, visualisering, programmering, testing og simulering av robotceller og -systemer.

Du vil få grunnleggende forståelse på mulighetene som finnes i RobotStudio. Videre vil du få grunnleggende ferdigheter til å kunne lage en fullskala simulering, dette innebærer robotbevegelser, dynamiske komponenter, modellering og RAPID programmering.

Meld deg på her!

Eventuelle spørsmål og/eller påmelding kan sendes til Brigt Nygård på bn@robotnorge.no eller post@robotnorge.no

For mer informasjon klikk deg inn her.

Vi gleder oss til å se deg der!

 

 

Undervisnings adresse

Bedriftsvegen 25,
4353 Klepp StasjonKontaktinformasjon
RobotNorge AS

RobotNorge AS
Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Norge

Brigt Nygård
Telefon: +47 95722413


Se nettsiden
Se hele profilen

Send til en kollega

0.203