23948sdkhjf
Del siden
Kurs

NDT Radiografisk prøving (RT) - nivå 1

Periode(r)
Løpende opptakelse

Industriell radiografi innebærer bruk av sterke strålekilder. Ofte brukes både radioaktive kilder, røntgenapparater og akseleratorer. For å kunne utføre radiografisk prøving, bedømme film og skrive rapporter som kan godkjennes internasjonalt, må du ha relevant opplæring og praksis og være sertifisert som NDT-operatør iht. NS-EN ISO 9712/ Nordtest innen metoden.

Dette kurset oppfyller kravene i iht. NS-EN ISO 9712/ Nordtest og baserer seg på vårt eget kurshefte. Undervisningen er praktisk rettet og veksler mellom forelesning, plenumsdiskusjoner og spennende praktiske oppgaver.

Vårt mål er å gi deg et grundig innblikk i alle relevante områder og sentrale begrep og prinsipp innen Radiografisk prøving iht. NS-EN ISO 9712/ Nordtest på nivå 1, slik at du kan utføre radiografi i industrien etter instruksjon og under veiledning.

Etter endt kurs har du også mulighet til å fortsette på Radiografisk prøving iht. NS-EN ISO 9712/ Nordtest, nivå 2 og sertifisere deg på nivå 2.

Våre egne NDT-operatører har en veldig spennende hverdag, de bistår våre kunder med NDT-testing av alt fra små rør til store rørledninger, massive turbiner, stål- og betongkonstruksjoner i alle kategorier innenfor offshoreindustrien og bygg- og anleggsbransjen, fartøy, tanker, broer, vindmøller og liknende.

Strenge krav til oss som kursarrangør
Vi er godkjent kursarrangør i henhold til de krav som stilles i NS-EN ISO/IEC 17024. Dette betyr at vi innfrir strenge krav til kursinnhold, HMS, utstyr og kursholdere.

Andre NDT-kurs
Vi holder kurs og resertifiseringskurs innen de fleste NDT-metodene. Du får et godt overblikk over vårt tilbud, ved å sjekke under: Kurs i NDT fra Kiwa på våre nettsider.

Undervisnings adresse

Forusparken 22, Stavanger
Stavanger
Norge

Send til en kollega

0.048