23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Kurs i risikoledelse

Periode(r)
Løpende opptakelse

Alle bedrifter, uavhengig bransje og sektor, har et behov for en bevisst, proativ risikoledelse og en sikker risikostyring. Risikoledelse og risikostyring foregår på mange nivåer og forskjellige sammenhenger i organisasjonen – fra overordnet strategisk nivå til anvendelse i enkeltstående prosjekter.  En dyktig risikoleder støtter organisasjonen med aktuell innsikt som gir økt lønnsomhet og et minimalt risikonivå.

I løpet av kurset tar vi for oss ISO 31000:2018, analysemetoder, kunnskap om beslutningsprosesser og krisehåndtering. Du blir i stand til å analysere og håndtere risiko i tråd med ISO 31000 og myndighetskrav. Vi viser deg aktuelle analysemetoder og hvordan du kan bruke resultater fra risikovurderinger i virksomhetens forbedringsarbeid.

Kurset inngår i flere av skoleløpene i Kvalitetslederskolen, men kan også tas frittstående.

Internasjonal sertifisering som Risk Manager
Kurset er godkjent av Norsk Sertifisering og danner grunnlag for å bli EOQ-sertifisert (European Organization for Quality) som Risk Manager (risikoleder).

For å kvalifisere deg til sertifisering som Risk Manager, må du også fullføre vårt kurs Kvalitetsledelse 1 - Grunnkurs i kvalitetsledelse eller tilsvarende kurs. 

 

 

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.031